Tre medarbetare står tillsammans utomhus

Gör skillnad i sommar

Oavsett vad du jobbar med hos oss, är du med och räddar liv -varje dag. Välkommen att söka sommarjobb hos oss!

Hos oss får du ett viktigt och meningsfullt arbete där du träffar människor varje dag. Vi erbjuder dig schyssta avtal och möjlighet att utvecklas både personligen och inom ditt jobb.

Våra medarbetare är vår största tillgång

Undersökningar bland våra medarbetare visar att de trivs och kan utvecklas hos oss. De flesta jobbar här länge och den samlade kompetensen är vår största tillgång.

En trygg start

Som nyanställd får du en gedigen introduktion och ta del av flera erbjudanden som kan bidra till din utveckling och karriär. Vi tycker att det är viktigt med kompetensutveckling och erbjuder dig internutbildningar, medarbetar- och nätverksdagar, traineeprogram och auskultationer. Trivsel, trygghet och ett stort engagemang i både våra kollegors och invånares hälsa gör att vi når goda resultat i mätningar och rankningar.

Jobbet är inte allt i livet

Vi bryr oss om hela ditt arbetsliv och allt däremellan. Vi har ett av Sveriges bästa kollektivavtal med förmåner som gör att du kan känna dig trygg hela livet. Vi arbetar aktivt för att skapa hållbara arbetsplatser för att kunna ge våra medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb, trivas och må bra.