Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Legitimerad underläkare till Kirurgkliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder 

Arbete med  tjänstgöring på akutmottagning, avdelningsjobb och mottagningsarbete med god handledning.  Du kommer också få assistera på operation.

Vi söker 

Dig som är legitimerad läkare och är intresserad av att arbeta med kirurgi.  Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra människor. Du är flexibel och initiativtagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vår arbetsplats 

Kirurgkliniken är en av Västerviks sjukhus kärnverksamheter och bedriver en bred verksamhet inom allmän kirurgi med fullt akutkirurgiskt uppdrag. Kirurgkliniken är en av de största klinikerna vid Västerviks sjukhus och består av två vårdavdelningar, en mottagning samt endoskopimottagning. Här bedrivs både kirurgisk och urologisk vård samt palliativ vård. Vården bedrivs av ca 120 kunniga och engagerade medarbetare, och präglas av tillgänglighet och bra resultat som redovisas öppet i tillämpliga kvalitetsregister.

 

 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/229

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-31
Upplysning om tjänsten

Jeanette Berg

0490-87887
Upplysning om tjänsten

Moa Bodlund Odensten

0490-86000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30