Rehabassistent mobila teamet

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Utgångspunkten kommer att vara Samrehab Västerviks sjukhus. Du kommer ha ett nära samarbete med de olika professionerna i teamet. Teamet kommer bestå av rehab samordnare, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, logoped och rehab assistenter.

Det mobila rehabteamets huvudsakliga inriktning är rehabilitering av patienter med neurologiska sjukdomar, hjärnskador och ryggmärgsskador. Ett rehabiliterande förhållningssätt i varje unik situation är ett krav. Som rehab assistent måste du kunna samverka med många olika enheter. Det mobila rehab teamet ska vara en brygga mellan sluten och öppenvård samt underlätta för patienten vid övergång från sjukhus till hemmiljö. Teamet leds av en rehab samordnare som fördelar arbetsuppgifterna inom teamet.

Möjligheter till fördjupade kunskaper i rehabiliterande förhållningssätt samt ökade kunskaper inom neurologi kommer att ges.

Dina arbetstider ger stora möjligheter till variation.

 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har arbetat med patienter inom neurologi eller andra patienter med stort rehabiliteringsbehov. Vi ser också att du har vana och erfarenhet av att arbeta i Cosmic. B-körkort är ett krav.

Du är en person som är självständig och initiativtagande i din profession, är kommunikativ och ser samarbete som en självklar och naturlig del i ditt arbete. Det viktigaste i denna roll är att du har ett rehabiliterande förhållningssätt och verkar för att patienten ska återfå så bra autonomi och självständighet som möjligt.

Vår arbetsplats

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/545

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

4

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Deltid 80% Regionen erbjuder alla möjlighet att arbeta 100 %, arbete på annan arbetsplats kan förekomma

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-11-10

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Louise Ström, Avdelningschef

0490-866 63

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 11 november 2019 Lämna synpunkter på innehållet