Sjuksköterska Barn och Ungdomskliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med en blandning av barn och ungdomar som kommer till kliniken. Du har ett tätt samarbete med kollegor, både inom din egen samt andra professioner. Arbetet bedrivs i team av Läkare, Sjuksköterskor och Barnsköterskor. Vi är en mindre klinik som ger stor påverkansmöjlighet tack vare korta beslutsvägar. Arbetstiderna ger dig en variation med arbete dag/kväll/natt samt viss helgtjänstgöring.

Vi söker

Vi söker dig som är Legitimerad Specialistsjuksköterska inom barn och ungdom och/eller dig som är Legitimerad Sjuksköterska, gärna med erfarenhet av barnsjukvård/neonatalvård alternativt med ett stort intresse för den typen av vård.

Förutom ett genuint intresse för barnsjukvård, värdesätter vi ett stort engagemang för barn och deras familjer, noggrannhet, god samarbetsförmåga och organisationsförmåga samt att kunna hantera akuta situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med klinikens värdeord: Omtanke, bemötande och skicklighet.

Vår arbetsplats

Barn-och ungdomskliniken som finns på Västerviks sjukhus har 7 vårdplatser för barn och ungdomar upp till 18 år och 5 platser på neonatalen. Här finns även dagsjukvård, barn-och ungdomsmottagning, lekterapi och sjukhusskola. Vi erbjuder specialiserad vård inom barn- och ungdomsmedicin, kirurgi, ortopedi, hud, ögon och öron och i vissa fall även barn- och ungdomspsykiatri. Vårt mål är att alltid ha en hög medicinsk kvalitet i kombination med ett gott omhändertagande. Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/796

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidare anställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-11-30
Upplysning om tjänsten

Malin Dahl

0490-86731
Upplysning om tjänsten

Elin Ohlsén

0490-86569

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 december 2022 Lämna synpunkter på innehållet