Sjuksköterskor kirurgkliniken avd 2

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

En introduktion i din egen takt där målet är att du ska känna dig trygg innan du räknas med i avdelningens ordinarie grundbemanning.  

Som sjuksköterska på kirurgkliniken erbjuder vi ett utvecklande och stimulerande arbete och du får möjlighet till en bred kompetens inom kirurgi. Arbetet innebär främst akut omhändertagande där fokus ligger främst på kirurgi inom övre- och nedre bukkirurgi där tarmvred, blindtarmsinflammation, kolorektalcancer, gallsten och andra besvär kopplade till mag-tarmkanalen är vanligt förekommande. Vi har även en del elektiv verksamhet med planerade operationer och även ett par vårdplatser för inneliggande öron-näsa-halspatienter. 

Vi ser positivt på kompetensutveckling och det finns goda möjligheter till fortbildning.

Vi tillämpar individuella scheman som dag/kväll, dag/kväll/natt eller enbart natttjänstgöring. Är du ny i din yrkesroll är grundpolicyn att nattjänstgöring inte är aktuellt förrän 1 år i tjänst.

Som anställd inom Region Kalmar län har du en mängd förmåner, mer om dem kan du läsa här.

Dina förmåner

Vi söker

Dig som är intresserad av kirurgi, drivs av att lära dig nytt och gärna deltar i förbättringsarbeten som kan utveckla vår arbetsplats. 

Du bör trivas med att arbeta i team, ser samarbete som en självklarhet och är lugn och trygg i din person och bör också ha en förmåga att prioritera och fatta egna beslut. Att vara lösningsfokuserad och se möjligheter istället för problem är en önskvärd egenskap som vi efterfrågar.

För oss är trivseln på arbetsplatsen mycket viktigt och som arbetsgrupp värnar vi om varandra, hjälper varandra, bidrar till god stämning och har en stöttande och välkomnade kultur. Därför söker dig som delar dessa grundstenar med oss.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vår arbetsplats

Hos oss får du bredden i kirurgi som innefattar allt från akut omhändertagande till vård i livets slutskede. På avdelning 2 har vi fokus på kirurgi inom övre- och nedre bukkirurgi samt inneliggande öron-näsa- hals patienter.   

Vi arbetar för en god arbetsmiljö där patientsäkerhet och utvecklingsarbete är i fokus. Vi erbjuder ett varierande arbete där du ges möjlighet att utvecklas i din takt med hjälp av både sjuksköterskor och läkare. Vi värnar om varandra, hjälper varandra och har en stöttande och välkomnade kultur och god stämning. Goda möjligheter finns till vidareutbildningar inom kirurgi. Mentor på arbetsplatsen erbjuds alla.

Vi erbjuder dig en enklare vardag! I Västervik finns nästan allt du behöver med cykelavstånd och den vackra naturen är ständigt närvarande. Sjukhuset ligger mitt i stan så du tar dig smidigt både till jobbet och vidare till dina fritidsaktiviteter. Vårt sjukhus präglas också av enkelheten där snabba beslutsvägar är en av våra stora styrkor. Vill du ha ett meningsfullt arbete med härliga kollegor så är vi platsen för dig! 
Här hittar du prisvärt boende, intressanta jobb och massor spännande fritidsaktiviteter. https://www.vastervik.com/flytta-till-vastervik/

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1001

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-15
Upplysning om tjänsten

Dan Olsson

0490-87242

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 mars 2023 Lämna synpunkter på innehållet