Sjuksköterska Vikariat Akutmottagningen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Nu har du chansen att bli en del av vårt engagerade och framåtblickande team! Här ges du möjligheten att arbeta med omvårdnad och behandling vid omhändertagande av den akut sjuka patienten i en spännande, aktiv och omväxlande omgivning. Är ett empatiskt förhållningssätt och fokus på patienten självklarheter för dig? Letar du efter din nästa utmaning där du kan få utvecklas både i din profession och som person? Då ska du inte tveka att söka dig till oss på Västerviks akutmottagning redan idag!

Arbetstiderna ger dig stora möjligheter till variation då vi arbetar dag/kväll/natt och helger.

Som sjuksköterska har du ett övergripande ansvar för det första mötet med den akuta patienten där du gör en bedömning, triagering och utför ordinerade omvårdnadsåtgärder såsom läkemedelsgivning och provtagning.  

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på Västerviks sjukhus med vikariat på Akutmottagningen tom 2022-12-31. 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av arbetet som sjuksköterska. Du som person har framåtanda och ett stort intresse för utveckling, lärande och självklart ett genuint intresse för akutsjukvård!

Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Ditt engagemang och positiva inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa och snabbaste vårdkvalitet för våra patienter. 

Vill du bli del av ett gäng som har kul både på och utanför jobbet har du chansen nu! Erfarenhet av arbete på akutmottagning är meriterande men inget krav. 

Vår arbetsplats

Hos oss på Västerviks akutmottagning bedrivs högspecialiserad akutsjukvård dygnet runt årets alla dagar. I team bestående av sjuksköterska och undersköterska i nära samarbete med läkare och sekreterare tar vi tillsammans ansvar för det första akuta omhändertagandet av svårt sjuka och skadade patienter. 

Vi vill vara en välkomnande arbetsplats som visar omtanke och respekt för andra människor samtidigt som vi vill vara drivande i utvecklingen av vårt arbetssätt för att kunna möta upp framtiden.

Urval och intervjuer sker löpnade. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/986

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-02
Upplysning om tjänsten

Abdelmajid Jelili Avdelningschef

0490-861 39
Upplysning om tjänsten

Karin Hasselqvist, Vårdförbundet

0490-860 91

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 9 december 2021 Lämna synpunkter på innehållet