Undersköterska Akutmottagningen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Du erbjuds ett omväxlande och spännande arbete som undersköterska hos oss på Akutmottagningen. Vi som välkomnar dig är ett tätt sammansvetsat team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. För oss är det viktigt med en bra arbetsmiljö och god stämning. Detta skapar vi tillsammans genom en välkomnande kultur där vi alltid ställer upp, stöttar och hjälper varandra.

Då vi arbetar med en stor bredd inom sjukdomar, diagnoser och tillstånd så får du i denna roll möjligheten att utvecklas mycket i din profession. Du är personen som möter patienten när den kommer till mottagningen, finns tillgänglig för att svara på frågor och får patienten att känna sig lugn och trygg. Dina arbetsuppgifter består av att utföra kontroller, provtagning och att bistå läkare vid olika ingrepp, som exempelvis suturering.

Vi har öppet dygnet runt, årets alla dagar så du ges möjlighet till en stor variation i dina arbetstider.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan. Vi söker vikariat om 75 % på akutmottagningen tom 31/8 2023. Möjlighet finns till 100 % genom erbjudande om heltid inom Västerviks sjukhus. 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom akutsjukvård.

För att trivas hos oss ser vi att det är det viktigt att du har ett genuint intresse för människor och har en empatisk förmåga.  Vi ser att du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och att du har förmågan att skapa en trygghet och ett lugn i de patienter du möter. Hos oss är samarbete av yttersta vikt, både inom teamet och mellan kliniker. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och kan fatta egna beslut när det krävs. Du har ett positivt förhållningssätt och ett gott bemötande både till patienter, anhöriga och dina kollegor.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Vår arbetsplats

Akutmottagningen vid Västerviks sjukhus ger ett akut omhändertagande dygnet runt.
På akutmottagningen tar vi hand om kirurg-, ortoped-, medicin- barn-, ögon- och öronpatienter. Vår arbetsplats är en väl fungerande mottagning med generellt korta handläggningstider.

Vi vill vara en välkomnande arbetsplats som visar omtanke och respekt för andra människor samtidigt som vi vill vara drivande i utvecklingen av vårt arbetssätt för att kunna möta upp framtiden.

Urval och intervjuer sker löpnade. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/866

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

t.o.m. 2023-08-31

Sysselsättningsgrad:

Deltid 75

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-23
Upplysning om tjänsten

Susanne Kinell, avdelningschef

0490-86149
Upplysning om tjänsten

Abdelmajid Jelili, avdelningschef

0490-86139
Upplysning om tjänsten

Annika Hasselqvist, Kommunal

0490-86091
Upplysning om tjänsten

Stefan Rasmussen, Kommunal

0490-86091

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 24 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet