Undersköterska IVA

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du möjligheten att både utöva och utveckla dina kunskaper som undersköterska.

Arbetet på vårt IVA är omväxlande, här bedrivs avancerad intensivvård som omfattar övervakning och behandling av patienter med svikt i vitala funktioner, i arbetet ingår även arbete med intermediärvårdspatienter samt övervakning av postoperativa patienter under jourtid.

Arbetstiderna ger dig stora möjligheter till variation då vi arbetar dag/kväll/natt och helger.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, som trivs i kontakten med människor och får dem att känna sig välkomna. Du är både öppen och tillgänglig i ditt sätt att bemöta människor samt har en professionell framtoning. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla, hög servicekänsla och kvalitetsmedvetenhet är egenskaper vi värderar. Eftersom det stundtals är hög arbetsbelastning är det viktigt att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har förmågan att fatta beslut och prioritera dina arbetsuppgifter när det krävs. Som person är du trygg och säker i din roll, har ett positivt förhållningssätt och bidrar därmed till ett bra klimat i arbetsgruppen. 

Det är meriterande om du arbetat med Cosmic respektive har erfarenhet från ICCA. 
Till detta vikariat söker vi dig som är utbildad undersköterska, eftersom vikariatet är för en studieledig medarbetare finns det goda chanser till förlängning, urval kan komma att ske löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

På intensivvårdsavdelningen arbetar omkring 60 personer, fördelade på anestesiologer, specialistsjuksköterskor inom intensivvård, allmänsjuksköterskor, undersköterskor samt en sekreterare. I anslutning till IVA har vi en uppvakningsavdelning och en dagkirurgisk avdelning som idag bemannas av allmänsjuksköterskor och undersköterskor. På IVA vårdas cirka 600 patienter per år, i alla åldrar och med skiftande diagnoser. Alla patienter som vårdats mer än 92 timmar erbjuds att besöka vår Post IVA - mottagning. Vi deltar också i trauma- samt akutlarm på sjukhuset och bistår barnkliniken med ventilatorvård på Neonatalavdelningen.

På Västerviks sjukhuset har vi de flesta specialiteter representerade såsom kirurgi, ortopedi, medicin, kvinnoklinik med förlossning, barnklinik med neonatalavdelning samt ögon och öron. Infektionskliniken är lokaliserad i Kalmar där vi har ett nära samarbete.

Bland Västerviks sjukhus styrkor och fördelar är våra korta och snabba beslutsvägar med personlig kontakt och samarbete över klinikgränserna. Detta gör att vi kan bedriva vår intensivvård med hög kvalité och goda resultat.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/995

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-12-04
Upplysning om tjänsten

Carina Olsson, Avdelningschef

0490-87362
Upplysning om tjänsten

Helén Sandberg, Avdelningschef

0490-86876
Upplysning om tjänsten

Gunilla Holmström, Kommunal

0490-86240

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30