Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

1:a linjens chef storkök och restaurang Kalmar

Regionservice

Vi erbjuder

Till storkök- och restaurangverksamheten på Länssjukhuset i Kalmar söker vi nu en chef till våra kockar och köksbiträden som tillsammans ska vara med och utveckla en ny organisation som ska bidra till patienters välbefinnande. Du ansvarar tillsammans med två kollegor för kökspersonalens uppdrag att tillaga och servera måltiderna på sjukhusets vårdavdelningar. I ansvaret ligger även Länssjukhuset och regionhusets restaurang där lunch serveras. 

Som 1:a linjens chef ansvarar du för verksamhet, personal, arbetsmiljö, och ekonomi. Du leder, planerar, samordnar, följer upp och utvecklar verksamheten. Du arbetar kontinuerligt för en attraktiv arbetsplats som främjas av lagarbete och ett aktivt utvecklings- och förbättringsarbete.

Du ingår i basenhetens ledningsgrupp där vi tillsammans utvecklar kostverksamheten för att skapa mervärde för patienter och kunder samt bibehålla god hållbarhet i hela måltidskedjan.

Vi söker

Har du utbildning inom kost och ledarskap samt erfarenhet från en ledande position? Då är du den vi söker!

Du har en för tjänsten relevant utbildning inom kost eller annan erfarenhet arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från ledande befattning samt ett genuint intresse för människor och mat med förmåga och vilja att driva och utveckla verksamheten. Erfarenhet av storkök är meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Tillsammans med dina kollegor skapar ni tillit och laganda i gruppen genom att lyssna, kommunicera och hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har en vilja att varje dag göra verksamheten lite bättre och genom ditt sätt att vara och agera inspirerar och motiverar du dina medarbetare. Du är van att samarbeta med andra människor och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har god administrativ förmåga och är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Du har ett helhetsperspektiv, samverkar väl med interna och externa intressenter samt har god förståelse för utmaningar i en politikerstyrd organisation. Du agerar utifrån Region Kalmar läns värdegrund med ett öppet, engagerat och kunnigt ledarskap, vilket bland annat innebär att du uppmuntrar kreativitet och delaktighet. 

Vår arbetsplats

Kostverksamheten ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Region Kalmar län har vunnit pris för bästa sjukhusmaten flera år i rad, nu skapar vi version 2.0 och vill ha ditt bidrag på vägen dit. För oss är arbetsglädje och trivsel viktigt – vi strävar efter att bli den bästa arbetsplatsen!

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/146

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-29
Upplysning om tjänsten

Rickard Swärd

0480-84430
Upplysning om tjänsten

Britt Wimarsson, Vision

0490-86168
Upplysning om tjänsten

Malin Bertilsson, Kommunal

0738434524(måndagar0480-81806)

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30