Administrativ undersköterska till Ankarsrums Hälsocentral

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat som administrativ undersköterska med arbetsuppgifter som SIP, vårdplaneringar och övriga undersköterskearbeten på vår hälsocentral. Visst jourarbete ingår i tjänsten. Det finns möjlighet att vikariatet övergår till en tillsvidareanställning. 

Vi söker

Vi söker en undersköterska med administrativa färdigheter. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är utbildad undersköterska mot akut sjukvård. Du ska kunna arbeta självständigt utifrån egen planering samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av vårdplanering. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är ett kompetent, engagerat och glatt gäng som arbetar på Ankarsrums hälsocentral. Det är en liten välfungerande hälsocentral där varje medarbetare är lika viktig för att det ska fungera bra. Vi trivs tillsammans och känner stort engagemang för det vi gör. God stämning och högt till tak är två beskrivningar som passar in på oss. Vi fäster stor vikt vid kontinuerligt förbättringsarbete i smått och stort.

Vi lägger stort fokus på bemötande gentemot våra patienter och är den hälsocentral i länet som ligger i topp i patientnöjdhet.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/12

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-01-26

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Hans Jansson, Verksamhetschef

0490-504 06
Upplysning om tjänsten

Larita Vigander, Kommunal

0490-862 60

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 25 januari 2020 Lämna synpunkter på innehållet