Anestesisjuksköterska

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Att arbeta som anestesisjuksköterska innebär en spännande kombination av omvårdnad och högteknologi. Du arbetar till stor del självständigt samtidigt som du är en del av ett operationsteam. Du arbetar med olika typer av narkos och bedövningar och ansvarar för patientens trygghet från ankomst till operation och tills patienten förts till uppvakningsavdelning. Ditt arbete är omväxlande då du arbetar mot många olika specialiteter. Vi arbetar både med akut- och elektiv verksamhet samt robotkirurgi.

Du medverkar också vid akuta medicinska insatser, till exempel ambulanstransporter av svårt sjuka patienter, akutlarm och traumalarm på sjukhuset.

Vi har individuell schemaläggning och bemannar avdelningen dygnet runt vilket innebär att arbetstiden är förlagd till dag, kväll och natt. Du kommer att få en individuell introduktion inom våra tre sektioner kirurgi, ortopedi och specialsektionen som är anpassad utifrån dina tidigare erfarenheter.

Hos oss får du ett omväxlande, spännande och utmanande arbete på en trevlig arbetsplats. Du kommer att välkomnas av en arbetsgrupp som präglas av gott samarbete och högt i tak.

Vi hjälper dig att söka bostad, läs mer om förutsättningarna här.

I Kalmar bor du med närheten till havet, naturen och Öland. Vill du veta mer om vad vår fantastiska region har att erbjuda? Läs mer på flytta hit.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. Som person är du flexibel i tanke och handling och kan fatta snabba beslut. Du identifierar och undviker risker samt agerar i akuta situationer. Du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Vi värnar om ett bra arbetsklimat och ser ett bra bemötande där vi visar respekt och förståelse för varandra som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och tillsättning sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Centraloperationsavdelningen är en del av Anestesi- och intensivvårdskliniken vid Länssjukhuset i Kalmar och består av tre sektioner, kirurgi, ortopedi och specialsektionen. Vid Centraloperation finns 15 operationssalar och vi servar specialiteterna allmänkirurgi, urologi, gynekologi, obstetrik, öron-näsa-hals kirurgi, tandvård/oralkirurgi, ögonsjukvård och medicinsk sjukvård. Vi arbetar även med robotkirurgi. Enheten opererar cirka 10 000 patienter årligen och vi är ca 120 medarbetare.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/501

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-31
Upplysning om tjänsten

Carl Johan Lundborg, Avdelningschef

0480-89962
Upplysning om tjänsten

Matilda Hammarström, Vårdförbundet

0480-81200

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30