Anestesisjuksköterska

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Som anestesisjuksköterska på Centraloperation är du en viktig del i vårt team. Vi arbetar med både elektiv och akut verksamhet.

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet och söker nu dig som vill vara med oss i detta arbete.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. Som person är du flexibel och tycker om att arbeta såväl självständigt som i en grupp. Vi värnar om ett bra arbetsklimat och ser ett bra bemötande som en självklarhet hos våra medarbetare. Som anestesisjuksköterska ingår du i det tvärprofessionella teamet med medarbetare från olika kliniker där patientens bästa är i fokus.

Vi har individuell schemaläggning och bemannar avdelningen dygnet runt. Du kommer att få en individuell introduktion inom samtliga sektioner som är anpassad utifrån dina tidigare erfarenheter.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!


Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Centraloperationsavdelningen är en del av Anestesi- och intensivvårdskliniken vid Länssjukhuset i Kalmar och består av tre sektioner, kirurg, ortoped och specialsektionen. Verksamheten bedrivs i nybyggda lokaler och med genomgående modern utrustning. Vid Centraloperation finns 14 operationssalar och vi servar specialiteterna allmänkirurgi, urologi, gynekologi, obstetrik, öron-näsa-halskirurgi, tandvård/oralkirurgi, ögonsjukvård och medicinsk sjukvård. Vi arbetar även med robotkirurgi. Enheten opererar cirka 10 000 patienter årligen och vi är ca 120 medarbetare.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2019:22

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-24

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anna Ternemo

Avdelningschef

0480-89962
Upplysning om tjänsten

Emelie Terbrant

Facklig företrädare Vårdförbundet

0480-81200

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30