Arbetsterapeut med inriktning mot psykisk hälsa

Region Kalmar

Vi erbjuder

Som arbetsterapeut med inriktning mot patienter med psykisk ohälsa erbjuds du ett varierande arbete med omväxlande arbetsuppgifter såsom utredning, bedömning och behandling. Detta sker såväl individuellt som i grupp. Som arbetsterapeut kommer du att arbeta mot både barn och vuxna.

I din roll som arbetsterapeut på Samrehab sker ständig utveckling och det finns tydliga nya utmaningar för dig i din profession inom det kognitiva området. Att arbeta strukturerat och organiserat för att hjälpa patienterna att få kontroll på vardagen är en viktig del i tjänsten. Fokus ligger på aktivitet och delaktighet där målet är ökad och bibehållen aktivitetsförmåga hos individen.

Vi arbetar med ACT (Acceptance Comittment Therapy) samt REDO. Vid utredning av aktivitetsförmåga används AWP, PRPP samt AMPS. Positivt om du har kunskap och/eller erfarenhet inom något av dessa områden.

Dina arbetstider är  måndag till fredag, dagtid.

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet inom området kognition och psykisk hälsa. Har du tidigare erfarenhet inom arbetet som leg. arbetsterapeut är detta meriterande men inte ett krav och vi ser gärna även dig som är nyutexaminerade som sökande. Kunskap eller erfarenhet inom kognition, psykiatriska diagnoser och behandlingsmetoder är meriterande.

Vi arbetar aktivt med digitalisering för att kunna möta individen på olika sätt så för att trivas hos oss ser vi att du tycker om variation och har ett öppet synsätt och förhåller dig positivt till förändringar och förändringsarbete.

Vår arbetsplats

Samrehabs verksamhets idé- Vi sprider kunskap, stärker det friska och genom goda möten stödjer vi den unika personen till eget ansvar.

Vi är en kreativ basenhet med stora möjligheter till individuell utveckling och detta är något vi värnar om. Vi har ett nära samarbete med andra enheter inom Regionen samt arbetar tätt i olika team. Vår arbetsplats ger möjligheter till personligt ansvar och att utveckla ditt vardagliga arbete.

Hos oss välkomnas du av ett trevliga arbetskamrater och en härlig gemenskap. Välkommen till en utvecklande arbetsplats där vi hela tiden värnar om kunskapsutveckling.

Du har hos oss även förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och tillgång till personalgym.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/186

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-07-28

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Louise Ström

Områdeschef Samrehab Västervik

0490-86663
Upplysning om tjänsten

Ulrika Sundell, FSA

0490-87411

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 29 juli 2019 Lämna synpunkter på innehållet