Arbetsterapeut

Region Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete vid Arbetsterapin- och fysioterapin på Länssjukhuset i Kalmar. Du kommer att arbeta med patienter inom slutenvården, främst inom kirurgi och medicin.

Du kommer i nära samarbete med fysioterapeut/sjukgymnast och personalen på vårdavdelningen att arbeta med inneliggande patienter med olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov. Du ger ett tidigt och professionellt omhändertagande genom undersökningar, bedömningar och behandlingar.

Vid Arbetsterapin- och fysioterapin arbetar 15 arbetsterapeuter och 25 fysioterapeuter/ sjukgymnaster. Vi arbetar både inom slutenvård och öppenvård.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Placeringen vid Arbetsterapin- och fysioterapin är under begränsad tid.

Vi söker

Dig som är legitimerad arbetsterapeut. Som person har du en positiv inställning, förstår vikten av ett bra bemötande och sätter alltid patienten bästa i fokus. Du tar initiativ, är flexibel och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare har du förmågan att arbeta bra såväl självständigt som tillsammans med andra och har ett empatiskt förhållningssätt. Du vill vara delaktig i att förbättra verksamheten samtidigt som du utvecklas inom din profession. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande verksamhet. Vi lägger stor vikt vi personlig lämplighet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Organisationsmässigt hör vi till Länssjukhuset i Kalmar. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1044

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-31
Upplysning om tjänsten

Malin Hallin, Avdelningschef

0480-84255
Upplysning om tjänsten

Elin Eriksson, Sveriges Arbetsterapeuter

0480-83178

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30