Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Arbetsterapeut

Arbetsterapeut

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Välkommen att arbeta som arbetsterapeut hos oss på Samrehab Oskarshamns sjukhus.

Du erbjuds ett varierande, självständigt och inte minst värdefullt arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara på medicinavdelning samt rehabiliteringsmottagning, där den övervägande delen av arbetet är inom neurologi. Som arbetsterapeut hos oss kommer du att arbeta med bedömning och träning av både motoriska och kognitiva funktioner. Utifrån rehabiliteringsplanens mål planeras och utförs de rehabiliterande insatserna med patienten i fokus. Du kommer att arbeta med generösa kollegor som ställer upp och hjälps åt. Du arbetar med olika professioner i Samrehab, på sjukhusets avdelningar samt samverkar med närliggande kommuner. Vi vill att du ska få en trygg start hos oss och därför kommer du att få en mentor som introducerar dig på arbetsplatsen. Du ingår i ett team med fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, rehabassistenter, dietister, kuratorer och medicinsk sekreterare.
Vi lägger stor vikt vid individuell utveckling och vid intresse finns goda möjligheter till vidareutbildning och auskultationer. I uppdraget kan det även ingå handledning. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, dagtid och du har flextid.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Har du tidigare erfarenhet från arbete som arbetsterapeut är detta meriterande. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten. Du är trygg i din profession där du har förmågan att se vad som behöver göras, tar tag i saker och arbetar på ett strukturerat sätt. Dina arbetsmetoder genomsyras av evidens och beprövad erfarenhet. Du är positiv i ditt förhållningssätt och ser samarbete som en naturlig del av ditt arbete. I ditt arbete agerar du tryggt och stabilt, du har förmågan att planera och strukturera ditt arbete och när du stöter på problem har du förmågan att lösa dem på ett kreativt sätt. Samrehab arbetar aktivt med e-hälsa och ser gärna att du har intresse av det.

Vår arbetsplats

Du kommer att jobba inom Samrehab på Oskarshamns sjukhus. Vid frånvaro täcker man upp för varandra, det innebär att du får möjlighet att arbeta inom olika områden på sjukhuset. Samrehab innefattar även distriktsenheter, där arbete eventuellt kan förekomma utifrån behov. Förutom vår ansvarsfördelning arbetar vi med Daglig styrning där dagens arbete fördelas utifrån verksamheternas behov.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/218

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-06-30
Upplysning om tjänsten

Helen Lilja, områdeschef Samrehab

0499-48944
Upplysning om tjänsten

Beatrice Lejnegård, Arbetsterapeuterna

0491-782590

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30