Arbetsterapeut

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Är du intresserad av handrehabilitering? Vi erbjuder dig ett omväxlande, intressant och utvecklande arbete. I din roll som arbetsterapeut ger du ett tidigt och proffesionellt omhändertagande genom undersökningar, bedömningar och behandlingar. Du kommer att möta patienter med akuta handskador. Arbetet innebär framförallt pre- och postoperativ träning/behandling av ortopediska skador, i nära samarbete med läkare och andra professioner. Arbetet innefattar även ortostillverkning och utprovning av prefabricerade ortoser. Patientarbetet bedrivs till största del polikliniskt.

Vi söker

Dig som är legitimerad arbetsterapeut. Som person är du flexibel, har god samarbetsförmåga och har ett genuint intresse för handrehabilitering och utvecklingsfrågor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Arbetsterapin och fysioterapin på Länssjukhuset i Kalmar är en av våra verksamheter. Här arbetar du med polikliniska patienter som är inneliggande på vårdavdelningar med olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2018:170

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-13

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Marie Simonsson

Avdelningschef

0480-448113

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30