Assistent Kundtjänst

Regionservice söker Assistent Kundtjänst. Välkommen med din ansökan senast den 23 januari.

Vi erbjuder

Nu har du chansen att vara med i vårt team på Hjälpmedelsverksamheten. Som assistent i kundtjänst LMN kommer du att vara i telefonkontakt med patienter och stötta dem i deras hantering av förskrivningsbara läkemedelsnära produkter (LMN). Arbetet innebär mycket kontakt med människor med olika krav och behov. Administrativt arbete såsom fakturahantering och inköp mm ingår. Kundtjänsten är nystartad och i tjänsten ingår möjligheten att vara med och ta ansvar för enhetens utveckling bl a mot en ökad digitalisering.

Vi söker

Vi söker dig som som har en treårig gymnasieutbildning eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Datavana, analys- och utredningsförmåga efterfrågas. Du behöver vara kommunikativ, saklig och korrekt med ett gott bemötande i varje enskilt fall. Då vi är ett litet arbetslag är flexibilitet och samarbete en förutsättning. Du är lösningsorienterad och kreativ då inkommande frågor och problem som uppstår nästan alltid är situationsanpassade och måste lösas omgående. Du har erfarenhet av förbättringsarbete och ett stort intresse för verksamhetsutveckling och arbete med ständiga förbättringar. Du är engagerad, har god initiativförmåga och tycker om att ta ansvar.

Vår arbetsplats

Regionservice är en av Region Kalmar läns nio förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden.
Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för alla förvaltningars verksamheter

Hjälpmedelsverksamheten är länsövergripande och vi har Hjälpmedelscentraler både i Västervik och Kalmar. Nu söker vi assistent till nystartad kundtjänst LMN, med placering Västervik och arbetsområde hela länet. Detta innebär att patienter via denna kundtjänst kan göra uttag av, till sig förskrivna produkter, bl a nutrition, inkontinens- och diabeteshjälpmedel m fl.

Läs mer om Region Kalmar län som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:

LS:2019:2

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-23

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Upplysning om tjänsten

Ingrid Tegnell

1:a linjens chef

0490-87460
Upplysning om tjänsten

Linnéa Wedin

Facklig företrädare Vision

0480-815 96

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0480-841 59

Kontorstid mån-fre kl. 08:00-17:00

Om du får problem med att bifoga filer och inte kan skicka in din ansökan, skicka ansökan till supportmailen. Ange tjänstens referensnummer och bifoga filerna.

Vanliga frågor