Assistenttandläkare till Specialisttandvården i Västervik

Folktandvården

Vi erbjuder

Specialisttandvården i Västervik är en klinik som består av avdelningar för käkkirurgi, oral protetik, parodontologi, orofacial medicin, pedodonti och endodonti. Till kliniken hör även en avdelning för orofacial medicin placerad i Oskarshamn.

Hos oss arbetar vi efter tydliga värderingar och mål baserat på länsinvånarnas situation. I samverkan med patient och allmäntandläkare utför vi den vård som vi anser är motiverad. Hög frihetsgrad, väl utarbetade rutiner och nära samarbete med allmäntandvården kännetecknar vårt sätt arbeta. Hos oss har du goda möjligheter att påverka såväl arbetssätt som utveckling.

Som assistenttandläkare kommer du att vara placerad på specialisttandvården i Västervik. Du kommer att arbeta med ett remitterat patientklientel av barn och ungdomar med funktionsvariation, tandvårdsrädsla och omfattande vårdbehov.

I det dagliga arbetet ingår lustgasbehandling och en del vård utförs även under narkos. Ett krav är därför att du har fullständig lustgasutbildning och erfarenhet av sådan behandling. Ett nära samarbete kommer att finnas med pedodontiavdelningen i Kalmar.

Vi söker

Du är en ansvarsfull och målinriktad allmäntandläkare som är intresserad av att utvecklas i rollen som assistenttandläkare inom pedodonti. Vi värdesätter en positiv inställning samt engagemang i arbetet och i klinikens utveckling. Du bör ha ett antal års klinisk erfarenhet inom allmäntandvård och extra meriterande är att ha arbetat med pedodonti.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

FTV:2019:10

Placering/enhet:

Folktandvården

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-14

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Nicoleta Canipeanu

Facklig företrädare Tjänstetandläkarna

070-7713305
Upplysning om tjänsten

Sandra Permerud

HR-konsult

0480-83167
Upplysning om tjänsten

Lennart Israelsson

Basenhetschef

049086780

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 15 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet