Audionom Västervik - Vimmerby

Region Kalmar

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett spännande och varierande arbete. I dina arbetsuppgifter ingår diagnostiska hörselmätningar samt rehabilitering av personer med hörselnedsättning i alla åldrar.

Du arbetar här självständigt med frihet under ansvar där vi lägger stor vikt på kvalitets och evidensbaserat arbete. Arbetet kommer att ge dig en bred kompetens och hos oss har du goda möjligheter att utveckla din profession och karriär. Vi samarbetar med sju hörapparatleverantörer och det ger dig som audionom en stor valfrihet i utprovningsförfarandet. Vi arbetar med AuditBase samt Cosmic boknings och journalsystem. Tjänstgöring ÖNH kliniken Västervik/ Vimmerby med samarbete med övriga kollegor i hörselvårdsteamet.

Vi söker

Vi söker gärna en erfaren legitimerad audionom till tjänsten i Västervik/Vimmerby men även dig som är nyutexaminerad eller har en utbildning som kan bedömas som likvärdig. Har du tidigare erfarenhet av arbete med personer med hörselnedsättning/tinnitus eller ljudkänslighet så är detta meriterande. Har du kunskaper i teckenspråk/tecken så är  även detta meriterande men inte ett krav. Du är en person som har en god samarbetsförmåga, är flexibel och kan arbeta självständigt mot fastställda mål. Samtidigt är du ansvarstagande, noggrann och har god organisationsförmåga. Vi värdesätter förmågor som engagemang, initiativtagande och att se möjligheter i förändringsprocesser.

Vi strävar efter mångfald och ser därför sökande med olika bakgrund.

Vår arbetsplats

Öron-, näs- och halskliniken utreder och behandlar sjukdomar inom öron-, näs- och halsområdet. Hörselvården är en del av öron-, näs- och halskliniken som har totalt 34 anställda fördelat på tre verksamhetsområden i Region Kalmar län. Vi har verksamhet i Västervik, Oskarshamn samt Vimmerby. Hörselvårdsteamet består av audionomer, audiolog, hörselvårdsingenjörer, pedagoger, teckenspråkslärare samt kurator och logopeder. Vi är ett glatt och positivt team som tillsammans med ÖHN-mottagningarna ger länsinvånarna en god sammanhållen hörselvård.

Kommer du och arbetar hos oss så erbjuder vi en anpassad introduktion såväl till dig som är nyutexaminerad samt till dig med yrkeserfarenhet.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/168

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-06-23

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Regina Paalberg

Chefsaudionom

0490-862 48

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30