Avdelningschef - Radiologiska kliniken

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Är du en inspirerande och nytänkande person som är redo för nästa utmaning? Är du en motiverad och engagerad ledare som trivs med att arbeta innovativt och med att utveckla dina medarbetare? Välkommen att söka tjänsten som avdelningschef på Radiologen på Sveriges bästa mindre sjukhus!

Radiologen är en verksamhet som gör goda resultat vilket vi är mycket stolta över! Hos oss ges du möjlighet att vara med att planera och utveckla avdelningen då vi hela tiden måste vara på tå för att anpassa oss och möta framtiden. Det vi gör bra idag behöver vi aktivt arbeta med för att bli ännu bättre i morgon. Detta gör vi genom olika satsningar, i dagsläget planerar vi att nyinvestera i en magnetkamera.
Vi står inför en utmaning när det gäller bemanning och verksamhetsanpassning och eftersträvar att vara en attraktiv arbetsgivare samt att bedriva ett proaktivt rekryteringsarbete.
 
Du ingår i klinikens ledningsgrupp och arbetar tätt med verksamhetschef och expeditionschef samtidigt som du samverkar med övriga kliniker på sjukhuset samt med de radiologiska klinikerna både inom länet såväl som regionalt. Du kommer att ha fullt personalansvar för klinikens röntgensjuksköterskor och undersköterskor.

Vi söker

Du är en person som stimuleras av innovation och förändring och som aktivt söker nya perspektiv på hur saker kan hanteras genom att analysera situationer som uppstår och hitta genomförbara lösningar. Du är lyhörd samtidigt som du är prestigelös och drar lärdom av dina och teamets erfarenheter tillsammans med feedback från din omgivning. Du är engagerad och motiverande i ditt förhållningssätt och har lätt för att samarbeta, skapa förtroende och samtidigt bygga nya relationer. Du trivs med att arbeta strukturerat och har lätt för att prioritera. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser att du som söker har tidigare ledarerfarenhet gärna inom processinriktad verksamhet med goda resultat och vitsord. Det är meriterande med akademisk examen, både inom hälso- och sjukvård men även annan inriktning. Du har goda kunskaper i svenska, både skriftligen och muntligen samt goda datakunskaper och erfarenhet av att arbeta i olika datasystem.

Vår arbetsplats

Vi är en serviceenhet mot andra enheter inom sluten- och öppen vården, där vi arbetar flexibelt för patientens bästa, för snabb och säker diagnostik. Våra möten med patienterna är oftast korta och intensiva.
Röntgenavdelningen är modernt utrustad, helt digitaliserad och bedriver allmänradiologisk verksamhet, huvudsakligen under dagtid (kl. 07.30-16.00), med beredskapsverksamhet på kvällar, nätter och helger och vi är ett team med omkring 35 anställda. Vi som välkomnar dig består av radiologer, ST-läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare samt MTA-tekniker. Vi ser det som en självklarhet att alltid arbeta med patienten i fokus och arbetar utifrån att ge våra medborgare den bästa servicen och tillgängligheten.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till ”Sveriges bästa mindre sjukhus\\\" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/59

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-05-19

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Aleksandar Maksimovic

0491-78 25 46
Upplysning om tjänsten

Johan Gerle Vårdförbundet

0491-782161
Upplysning om tjänsten

Yvette Gustavsson Kommunal

0491-782161

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 maj 2019 Lämna synpunkter på innehållet