Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Avdelningschef Akutmottagningen

Avdelningschef Akutmottagningen

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Vi söker nu en avdelningschef till vår akutmottagning på Oskarshamns sjukhus. 

Rollen innefattar både personal och arbetsmiljöansvar och stor del av arbetet är att arbeta nära dina medarbetare och du kommer garanterat att känna av den dagliga pulsen.  Du kommer att vara närmsta chef till ca 30 medarbetare och dem som arbetar hos oss är sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.
Att ta tillvara på medarbetarnas kompetens och skapa engagemang och delaktighet är en viktig del i ditt chef-och ledarskap, liksom daglig närhet till medarbetarna för att ge stöttning och vägledning.
Som avdelningschef ingår du i klinikens ledningsgrupp som består av fyra avdelningschefer och en verksamhetschef och här ger vi varandra stöd och inspiration i vårt dagliga arbete. Du rapporterar direkt till verksamhetschef. Som ett stöd i chefskapet finns stödfunktioner för ekonomi och HR.

Våra arbetstider är är dagtid måndag-fredag och vi har ramavtal för flex. 

Vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av chef-och ledarskap. Det är meriterande om du har vårdkompetens. I rollen som chef är du duktig på att samarbeta och skapar goda relationer med såväl kollegor, medarbetare och fackliga representanter. Du är lyhörd och visar intresse för att vilja lära dig nya saker. Du har en drivkraft i att arbeta med verksamhetsutveckling, har en förmåga att tänka nytt och du ser möjligheter i de utmaningar som dyker upp på vägen. Du besitter en egenskap att kunna leda och strukturera det dagliga arbetet och kan genomföra och driva förändringar framåt för att nå organisationens uppsatta mål. Du är en trygg person med god självinsikt och som ledare är du en inspiratör som sår det där lilla fröet som kan bidra till ökad motivation hos dina medarbetare.

Urval påbörjas efter att sista ansökningsdag har passerat och intervjuer kommer preliminärt att planeras till v. 17.

Vår arbetsplats

På vår akutmottagning har vi möjlighet att ta emot och behandla medicinska akuta patienter dygnet runt. Vi kan även ta emot lättare kirurgiska och ortopediska patienter dag och kväll samt primärvårdspatienter kvällstid och helger.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/250

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-04-14
Upplysning om tjänsten

Linda Axelsson

0491-782520
Upplysning om tjänsten

Stefanie Gering Vårdförbundet

0491-782500
Upplysning om tjänsten

Sofie Juhlin Kommunal

0491-782500
Upplysning om tjänsten

Lena Oscarsson

0491-782500

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30