Avdelningschef avd 24, vuxenpsykiatri

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Uppdraget som avdelningschef för avd 24 i Västervik innebär personalansvar för ca 20 medarbetare. Som avdelningschef planerar, leder och utvecklar du verksamheten i samarbete med övriga medarbetare och du har såväl ansvar som befogenheter gällande personal, ekonomi och arbetsmiljö. Avdelningschefen är direkt underställd verksamhetschefen och ingår tillsammans med övriga chefer i chefsgruppen/ledningsgruppen för Vuxenpsykiatri Norr/Rättspsykiatrin.

Regionen har interna ledarskapsutbildningar som samtliga av våra avdelningschefer genomgår.

Vi söker

Du är i grunden leg sjuksköterska. Utbildning och erfarenhet inom ledarskap, organisation och administration är liksom psykiatrisk vidareutbildning och erfarenhet meriterande för tjänsten.

Du är en person med god samarbetsförmåga, du är flexibel och har förmåga att skapa delaktighet och engagemang i din personalgrupp. För oss är det viktigt att du arbetar främjande med både medarbetarnas och enhetens kompetensutveckling. 

Anställningsform

Chefsuppdraget är tidsbegränsat och vi erbjuder en tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Vår arbetsplats

Vi är ca 200 medarbetare inom Vuxenpsykiatri norr/Rättspsykiatrin och verksamheten består av öppenvård, heldygnsvård och rättspsykiatri. Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och när en av våra avdelningschefer tar över ett annat chefsuppdrag inom verksamheten söker vi nu hennes efterträdare.

Avd 24 är en allmänpsykiatrisk avdelning. Målgruppen är patienter 18 år och äldre som är i behov av psykiatrins specialiserade utrednings-, bedömnings-, omvårdnads- och behandlingsinsatser. Det är en god sammanhållning i personalgruppen och teamet har en bra spridning av tidigare erfarenheter och kunskaper.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/259

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-05-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Christian Jansson, verksamhetschef

070-6710840
Upplysning om tjänsten

Lotta Jonsson Spårenschöld, Vårdförbundet

0490-874 97
Upplysning om tjänsten

Eniza Rakovíc, Kommunal

0490-874 97
Upplysning om tjänsten

Ewa-Marie Sabel, Vision

0490-867 40

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 18 maj 2020 Lämna synpunkter på innehållet