Avdelningschef Hultsfreds Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett givande arbete där du får möjligheten att vara en del i ett engagerat arbetslag. Rätt kandidat hamnar på en varm och trevlig arbetsplats. Vi trivs tillsammans och känner stort engagemang för det vi gör.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att: - tillsammans med verksamhetschefen ansvara för kvalitets- och utvecklingsarbetet samt vårdutvecklaruppdraget i organisationen - arbeta med personaladministration på lokal nivå - samverkan och samordning med andra enheter - ansvara och verka för en god arbetsmiljö - personalens kompetens upprätthålls genom adekvata vidareutbildningsinsatser

Chefskapet är tidsbegränsat och uppgår till ca 60 %.Vi erbjuder fast anställning i organisationen inom ditt yrke. B-körkort är ett krav då det ingår resor under arbetet.

Vi söker

Vi söker dig som vill vara avdelningschef på Hultsfreds hälsocentral. Speciell vikt läggs på bemötande, öppen kommunikation, engagemang och flexibilitet inom ramen för ett professionellt förhållningssätt. Chefs/ledarerfarenhet eller genomgång av utbildning i ledarskap är meriterande.

Ditt chefskap ska vila på Region Kalmars värdegrund och vision för ett friskare, tryggare och rikare liv. Vi vill att du ska ha ett tydligt chefskap som kännetecknas av en tillit till medarbetarnas engagemang och vilja att ta ansvar. Öppenhet, kunnighet och engagemang är också viktiga grundstenar för ditt ledarskap.

Vår arbetsplats

Hultsfreds Hälsocentral har ungefär 8 500 listade personer. På vår hälsocentral känner man sig välkommen, vi är lyhörda och behand­lar varandra och våra patienter med respekt. Våra nyckelord är konti­nuitet och tillgänglighet. Vi arbetar förebyggande och rådgivande och nyttjar patientens egna resurser.

I Hultsfreds kommun bor det drygt 14 000 invånare fördelat på tätort och landsbygd. Det finns tillgång till barnomsorg och skola på flera ställen. Fritidsaktiviteter och föreningar finns många att välja på eller bara njuta av naturen som är nära inpå. Till Västervik och Oskarshamn är det 70 km respektive 60 km.Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/517

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-11-10

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ann Arvidsson

0495-155 80
Upplysning om tjänsten

Ann-Sofi Sjöstam

0492-175 32
Upplysning om tjänsten

Anna Lena Johansson, Vårdförbundet

0495-15509
Upplysning om tjänsten

Petra Johansson, Kommunal

0495-15509
Upplysning om tjänsten

Cecilia Bernsholt, Vision

0495-15509

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 11 november 2019 Lämna synpunkter på innehållet