bild för annons Avdelningschef Operationsenheten

Avdelningschef Operationsenheten

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Operationsenheten förstärker sitt ledarskap med en ny avdelningschef. I rollen som avdelningschef kommer du att arbeta utifrån ett delat ledarskap tillsammans med en kollega. Vi erbjuder ett arbete i en verksamhet som jobbar mot tydliga uppsatta mål och som kontinuerligt arbetar med logistikflöde.

Rollen innefattar personal och arbetsmiljöansvar. Att ta tillvara på medarbetarnas kompetens och skapa engagemang och delaktighet är en viktig del i ditt chef-och ledarskap, liksom daglig närhet till medarbetarna för att ge stöttning och vägledning. Som ett stöd i chefskapet finns stödfunktioner för ekonomi och HR.

Arbetstider är dagtid, måndag-fredag och vi har ramavtal för flex. 

Vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av chef-och ledarskap. Det är meriterande men inget krav om du har vårdkompetens. I rollen som chef är du duktig på att samarbeta och skapar goda relationer med såväl kollegor, medarbetare och fackliga representanter. Du är lyhörd och visar intresse för att vilja lära dig nya saker. Du har en drivkraft i att arbeta med verksamhetsutveckling samt en vilja att arbeta som team tillsammans med din personalgrupp.
Eftersom att enheten arbetar mycket med logistik är det en meriterande om du har kunskap inom logistik och flödesschema. 

Vår arbetsplats

Operationsenheten är en del av Akutkliniken. Verksamheten bedriver enbart elektiv operationssjukvård där det förekommer enklare dagkirurgiska operationer samt högkvalitativa höft-och knäproteser. På enheten arbetar det 54 medarbetare som innefattar läkare, specialistsjuksköterskor, allmän sjuksköterskor, undersköterskor samt steriltekniker. 

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1068

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-12-20
Upplysning om tjänsten

Linda Axelsson

0491-782520
Upplysning om tjänsten

Jenny Lindh, Vårdförbundet

0491-782141
Upplysning om tjänsten

Catrin Unosson, Vårdförbundet

0491-782163
Upplysning om tjänsten

Marie Emstrand, Kommunal

0491-782163

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 21 december 2022 Lämna synpunkter på innehållet