Avdelningschef till Öron-näs-halskliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande och varierande arbete som avdelningschef på öron- näs- och halskliniken, ÖNH på Västerviks sjukhus. ÖNH-kliniken i Västervik bedriver öron-, näs- och halssjukvård inklusive hörselvård och logopedi.

Som avdelningschef på ÖNH-kliniken har du personalansvar för 19 medarbetare i professioner som medicinska sekreterare, undersköterskor, sjuksköterskor, samt logopeder. Rollen som avdelningschef innebär att du leder och fördelar arbetet på avdelningen, har ansvar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö samt följer upp mål och resultat. Du är en del av klinikens ledningsgrupp och har ett nära samarbete med verksamhetschefen.

Som chef hos oss får du tillgång till olika forum för dialog och stöd i ditt ledarskap. HR, controller och verksamhetsutvecklare finns kopplade till kliniken och stöttar dig konsultativt med de frågor du ställs inför. Kompetensen hos våra chefer och ledare är av avgörande betydelse för resultaten och fortlöpande kompetensutveckling planeras efter verksamhetens behov. Vi erbjuder en rad interna chefsutbildningar.

Vi söker

Vi söker dig som har examen från högskola eller universitet med inriktning mot hälso- och sjukvård, exempelvis sjuksköterska. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet inom ditt yrke. Chefserfarenhet, deltagande i Regionens traineeutbildning för blivande chefer eller annan motsvarande ledarutbildning är önskvärt.

Till denna tjänst söker vi dig som är intresserad av ledarskap och tycker om att arbeta med och möta människor. Du ger tillit till dina medarbetare och är duktig på att bygga relationer och skapa samarbeta på olika nivåer i organisationen. Du är inte rädd för att fatta beslut, är målinriktad och drivande i förbättringsarbeten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ditt chefskap ska vila på Region Kalmar läns värdegrund och vision för ett friskare, tryggare och rikare liv. Vi vill att du ska ha ett tydligt ledarskap som kännetecknas av en tillit till medarbetarnas engagemang och vilja att ta ansvar. I vår organisation är öppenhet, kunnighet och engagemang viktiga grundstenar.

Urval och intervjuer kan komma att göras löpande

Anställningsform

Chefskapet är tidsbegränsat och vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Vår arbetsplats

Öron-näs-och halskliniken i Västervik har mottagningsverksamhet, dagsjukvård och operationsavdelning samt hörselvård och logopedi. Vi finns i nyrenoverade, moderna och välutrustade lokaler på Västerviks sjukhus. Vi har två vårdplatser på Kirurgavdelning 2 och två vårdplatser på Barn och Ungdomsavdelning 10 att disponera.

Läs mer om att leva och bo i Västervik

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/305

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-06-21

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Sven Tylstedt, Basenhetschef

0490- 86433
Upplysning om tjänsten

Elin Sjöblom, HR-konsult

0490-864 08
Upplysning om tjänsten

Michelle Hultgren, Vårdförbundet

0490-86000
Upplysning om tjänsten

Carina Kilman, Kommunal

0490-86000
Upplysning om tjänsten

Margareta Linehag, Vision

0490-86000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 22 juni 2020 Lämna synpunkter på innehållet