Avdelningschef till Vimmerby HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete på en mångkulturell arbetsplats där du får möjlighet att vara en del i att ta Vimmerby hälsocentral och primärvården vidare i utvecklingen till Nära Vård. Vi trivs tillsammans och känner stort engagemang för det vi gör.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att:

  • tillsammans med verksamhetschef och medarbetare på hälsocentralen utveckla verksamheten i den riktning som beslutas av förvaltning och politisk ledning.
  • tillsammans med verksamhetschefen ansvara för kvalitets- och utvecklingsarbetet samt vårdutvecklaruppdraget i organisationen.
  • arbeta med personaladministration på lokal nivå.
  • samverkan och samordning med andra enheter såväl internt som externt.
  • ansvara och verka för en god arbetsmiljö.
  • personalens kompetens upprätthålls genom adekvata vidareutbildningsinsatser.

Chefskapet är tidsbegränsat och uppgår till 100 %. Vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen inom ditt yrke. B-körkort är ett krav då det ingår resor i arbetet.

Vi söker

Vi söker dig som vill leda, motivera och skapa engagemang samt delaktighet för att effektivt nå de gemensamma målen. Du ska vara en förebild och agera konsekvent. 

Vi vill att du ska ha ett tydligt chefskap och ett utvecklande ledarskap som kännetecknas av tillit till medarbetarnas engagemang och vilja att ta ansvar. Ditt chefskap ska vila på Region Kalmar läns värdegrund och vision för ett friskare, tryggare och rikare liv. Öppenhet, kunnighet och engagemang är viktiga grundstenar för ditt ledarskap.

I rollen som avdelningschef på Vimmerby hälsocentral har du ett tätt samarbete med verksamhetschefen vilket ställer krav på en god samarbetsförmåga och öppen kommunikation samtidigt som du tar eget ansvar för att strukturera och driva processer. Som person är du stabil och klarar av att hantera stressituationer på ett adekvat sätt och visar gott omdöme när det behöver göras avvägningar, prioriteringar och fattas beslut.

Du har en högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller beteendevetenskap alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som chef inom offentlig verksamhet. 

Vår arbetsplats

Vi är regionens största hälsocentral med ca 15 500 listade patienter som kan träffa specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, utbildningsläkare, psykologer och kuratorer, fotvårdsterapeut, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinsk analytiker samt medicinska sekreterare. Du kommer även möta en rad resurs- och stödfunktioner som behövs för att vi ska kunna driva verksamheten på ett bra sätt.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/840

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-28
Upplysning om tjänsten

Camilla Ljungdahl

0492-17530
Upplysning om tjänsten

Jenny Nilsson, Kommunal

vxl0480-84000
Upplysning om tjänsten

Gerd Bergström, Vision

vxl0480-84000
Upplysning om tjänsten

Maud Abenius Svensson, Vårdförbundet

vxl0480-84000
Upplysning om tjänsten

Örjan Fraenki, Läkarförbundet

vxl0480-84000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 29 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet