Avdelningschef Vuxenpsykiatrisk mottagning

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Uppdraget som avdelningschef för Psykiatriska mottagningen på Nygatan i Västervik innebär personalansvar för ca 20 medarbetare. Som avdelningschef planerar, leder och utvecklar du verksamheten i samarbete med övriga medarbetare och du har såväl ansvar som befogenheter gällande personal, ekonomi och arbetsmiljö. Avdelningschefen är direkt underställd verksamhetschefen och ingår tillsammans med övriga chefer i chefsgruppen/ledningsgruppen för Vuxenpsykiatri Norr/Rättspsykiatrin. Regionen har interna ledarskapsutbildningar som samtliga av våra avdelningschefer genomgår.

Vi söker

Du har högskoleexamen inom hälso- och sjukvård. Utbildning och erfarenhet inom ledarskap, organisation och administration är liksom tidigare psykiatrisk erfarenhet meriterande för tjänsten.

Vi önskar att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och engagerad. Det är också viktigt att du främjar medarbetarnas och enhetens kompetensutveckling.

Anställningsform

Chefsuppdraget är tidsbegränsat och vi erbjuder en tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatri norr tillhör Psykiatriförvaltningen och består av öppenvård, heldygnsvård och rättspsykiatri. Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och när en av våra avdelningschefer nu avslutar sitt uppdrag söker vi hennes efterträdare.

Psykiatriska öppenvården i Västervik består av två mottagningar där den allmänpsykiatriska mottagningen på Nygatan är en. Målgruppen är patienter 18 år och äldre som är i behov av psykiatrins specialiserade utrednings-, bedömnings- och behandlingsinsatser. Mottagningen på Nygatan inkluderar även beroendeteamet.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/85

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-03-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Christian Jansson, verksamhetschef

070-6710840
Upplysning om tjänsten

Lotta Jonsson Spårenschöld, Vårdförbundet

0490-87497
Upplysning om tjänsten

Anna Nordström, SACO

0490-86468
Upplysning om tjänsten

Ewa-Marie Sabel, Vision

0490-86740

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 februari 2020 Lämna synpunkter på innehållet