Avdelningschef/sjuksköterska

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en kombinerad roll som avdelningschef och sjuksköterska på onkologiska kliniken och strålningsfysik i Västervik. Som avdelningschef ansvarar du för avdelningens arbetsmiljö och förväntas leda, planera och utveckla verksamheten tillsammans med medarbetarna. Du kommer att ingå i klinikens ledningsgrupp och kommer ha kontakt med verksamhetschef, avdelningschef samt chefsfysiker i Kalmar. Du kommer ha personalansvar för fyra sjuksköterskor. Vidare ingår att delta och bygga relationer inom både regionala och nationella nätverk. Som sjuksköterska arbetar du tillsammans med ett team av sjuksköterskor och specialistläkare. Arbetet är patientnära där du möter cancerpatienter och anhöriga. Vi erbjuder handledning, auskultering och en god introduktion för att du ska få lära känna organisationen, arbetsplatsen och dina kollegor. Vi ser gärna att du vill utvecklas i din roll som sjuksköterska och erbjuder chans till fortbildning inom onkologi. Hos oss har du alltid möjlighet att lära dig någonting nytt eftersom onkologin är i ständig utveckling. Hos oss arbetar du måndag till fredag och är ledig röda dagar och helger. Chefskapet är tidsbegränsat och vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har fallenhet för att bemöta patienter i olika sinnesstämningar och med olika behov. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller utbildning som chef. I rollen som chef söker vi en person som ger tillit till sina medarbetare och som är duktig på att bygga relationer och samarbeta med andra. Vi vill att du är engagerad i ditt arbete och är drivande i förbättringsarbeten. Verksamheten genomsyras av chefer med ett utvecklande ledarskap, vilket innebär att du är ett föredöme som inspirerar och motiverar din omgivning och skapar delaktighet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi söker ett nytt team till onkologiska kliniken i Västervik. För att du ska få så bra förutsättningar som möjligt på din nya arbetsplats rekryterar vi nu ett nytt team med sjuksköterskor, specialistläkare och en avdelningschef som kommer finnas på plats i Västervik. Vi tror på delaktighet och medarbetarskap och du kommer ha stora möjligheter att påverka din arbetsplats.   Behandlingsenheten i Västervik tillhör onkologiska kliniken i Kalmar och vi har ett nära samarbete mellan orterna. Tillsammans erbjuder vi länets invånare högkvalitativ, patientsäker och nära onkologisk vård Intervjuer kan komma att genomföras löpande under ansökningstiden.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/67

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-08-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Magnus Lagerlund, verksamhetschef

0480-44 86 57
Upplysning om tjänsten

Jenny Augustsson, Vårdförbundet

0480-448506

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 september 2019 Lämna synpunkter på innehållet