Barnmorska rotationstjänst Mödrahälsovården/Kvinnokliniken

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande, stimulerande och utvecklande arbete som Barnmorska med varierande arbetsuppgifter. I denna tjänst kommer du att rotera mellan Mödrahälsovården och Kvinnokliniken i Västervik med 50% på varje arbetsplats.

Här välkomnas du av ett stort, väl sammansvetsat och kompetent team med Barnmorskor och Undersköterskor. Genom vårt arbetssätt där vi värnar om varandra, är engagerade och nytänkande har vi en trivsam arbetsmiljö där du ges möjlighet att växa och utvecklas och tillsammans skapar vi den moderna vården med patienten i fokus och "patienten först".

Inom Mödrahälsovården kommer du bland annat att arbeta med graviditetsövervakning, föräldrastöd, telefonrådgivning, preventivmedelsrådgivning och cellprovsmottagning och på Kvinnokliniken kommer du att arbeta med förlossningsvård och på vår BB/Gynavdelning.

Denna tjänst ger dig möjlighet till stor variation både inom din profession men även i dina arbetstider då du inom Mödrahälsovården arbetar måndag-fredag dagtid och på Kvinnokliniken dag/kväll/natt och helg. Rotationen gör också att du får en bred kunskap och utveckling som Barnmorska.

För att du ska få en så bra start som möjligt hos oss så erbjuder vi en anpassad introduktion beroende på tidigare erfarenheter.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt och gärna med erfarenhet av Mödrahälsovårdsarbete och/eller Förlossningsvård.

Du är en person som känner dig trygg i din profession och tycker om att ta ansvar, har ett strukturerat arbetssätt och har inga problem med att ta egna beslut och att prioritera när detta behövs. Du ser samarbete som en självklarhet samtidigt som du har förmågan att kunna arbeta självständigt. Du har ett positivt förhållningssätt och ett gott bemötande både mot dina kollegor och våra patienter.

Har du erfarenhet från Cosmic och Obstetrix är detta meriterande.

Vår arbetsplats

Kvinnokliniken i Västervik och Mödrahälsovården i norra Kalmar län verkar genom att bedriva en välfungerande hälso- och sjukvård inom kvinnosjukvård, mödrahälsovård och förlossning.

Kvinnokliniken består av fyra olika enheter:
- Förlossning
- Gynekologisk Mottagning
- Gyn-operation
- Vårdavdelning 89 BB/Gyn

Mödrahälsovården består av fem olika enheter:
- Västervik Barnmorskemottagning/Familjecentral & Ungdomsmottagning
- Gamleby Barnmorskemottagning/Familjecentral & Ungdomsmottagning
- Hultsfred Barnmorskemottagning/Familjecentral & Ungdomsmottagning
- Oskarshamn Barnmorskemottagning/Familjecentral & Ungdomsmottagning
- Vimmerby Barnmorskemottagning & Ungdomsmottagning

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/585

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-12-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Eva Wester

0490-863 79
Upplysning om tjänsten

Elin Johansson, Vårdförbundet

0490-874 23
Upplysning om tjänsten

Emma Lindgren, SRAT

0490-861 83

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 11 december 2019 Lämna synpunkter på innehållet