Barnsjuksköterska Specialistmottagningen

Region Kalmar

Vi erbjuder

Ett självständigt arbete med egen mottagning i nära samarbete med tjänstgörande barnläkare på barn- och ungdomsmottagningen. Vi möter barn och ungdomar med bl.a. kroniska sjukdomar som är i behov av specialistbedömning. Dina arbetsuppgifter på mottagningen är utifrån bl.a. följande specialiteter: astma, allergi, endokrinologiska sjukdomar och obesitas. Arbetet innefattar även telefonrådgivning. Du kommer att delta i teammöten och ha ett nära samarbete med barnkliniken i Västervik.

Vi söker dig

Som är legitimerad specialistsjuksköterska inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom alternativt legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av barnsjukvård med ett stort intresse för den typen av vård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete.

Förutom ett genuint intresse för barnsjukvård, värdesätter vi ett stort engagemang för barn och deras familjer, noggrannhet, god samarbetsförmåga och organisationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är positiv, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har förmåga att snabbt kunna prioritera och fatta beslut.

Vår arbetsplats

Barn- och ungdomsmottagningen är en del av Specialistmottagningen på Oskarshamns sjukhus vilken bemannas av barnläkare från Barn- och Ungdomskliniken i Västervik. Vi tar emot barn och ungdomar mellan 0 – 18 år.

Vi möter barn och ungdomar som är i behov av specialistbedömning och behandling. I första hand har vi planerad mottagning.

Arbetet är mångfacetterat då Specialistmottagningen består av flera specialiteter (gynekologi, barn- och ungdomsmottagning, hud, ögon samt öra, näsa, hals-mottagning. Vi har ett nära samarbete med Västerviks sjukhus inom samtliga specialiteter.

https://www.youtube.com/watch?v=tqESiGGhTao

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/563

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-11-27

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Daniel Johansson Verksamhetschef

0491-78 23 29
Upplysning om tjänsten

Anita Axesol Greis Vårdförbundet

0491-78 25 06

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 november 2019 Lämna synpunkter på innehållet