Barnsjuksköterska/Distriktssköterska Hultsfred BHV

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Ett spännande, lärorikt, varierat och ansvarfullt uppdrag. Ett stimulerande arbete med frihet för personlig utformning och löpande stöd genom konsultation och fortbildning.

Vi söker

Dig med leg sjuksköterska och specialistutbildning öppen hälso- och sjukvård 75 p eller hälso- och sjukvård för barn och ungdom 60 p. Erfarenhet av BHV verksamhet är meriterande. Vi ser att du behöver ha god samarbetsförmåga. Vi tar hänsyn till personlig lämplighet och körkort B är ett krav.

Du har förmåga till lyhördhet och inlevelse och har ett intresse för barn och familj. Du har ett socialmedicinskt synsätt att kunna se familjen i en helhet med fokus på barns bästa. Arbetet innebär att du kan arbeta självständigt med egen mottagning, hembesök, telefonrådgivning och att du har god organisationsförmåga.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi behöver förstärkning på familjecentralen i Hultsfred. Där arbetar du tillsammans med tre kollegor inom BHV. Jobba på familjecentral innebär ett spännande arbete där man tillvaratar möjligheten till samverkan med andra med barn och familjs bästa i centrum.

Barnhälsovårdsarbetet utgår från ett folkhälsoperspektiv där BHV-sjuksköterskan arbetar utifrån en hälsopedagogisk helhetssyn och aktivt stödjer föräldrarna samt stärker deras tilltro till sin egen kompetens och problemlösningsförmåga. Målsättning är att främja barns hälsa, trygghet och utveckling.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PV:2019:4

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-03

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anneli Berggren Linder

Avdelningschef

0492-17887
Upplysning om tjänsten

Ann-Charlotte Jonsson

Verksamhetschef

0490-87940
Upplysning om tjänsten

Sophie Karlsson

Facklig företrädare Vårdförbundet

0491-782493

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 4 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet