Basenhetschef - Medicintekniska avdelningen

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder en chefsroll i en verksamhet under ständig utveckling. Som medicinteknisk chef tillgodoser du kraven på patientsäkerhet och god vård och ser till att samverkan och samordning mellan berörda organisationer/avdelningar fungerar på ett tillfredsställande sätt. I rollen ingår att vara drivande i medicintekniska frågor, aktivt bevaka och följa utvecklingen samt kommunicera frågor inom området.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att utveckla verksamheten efter patientens och medarbetarnas behov och krav och arbeta kostnadseffektivt. Du har personalansvar för 14 medarbetare.

Vi söker

Vi söker dig med medicinteknisk utbildning på akademisk nivå och mångårig erfarenhet inom området. Är du certifierad medicinsk ingenjör eller medicinsk civilingenjör är det meriterande, likaså om du tidigare har arbetat som chef eller ledare.

Som person är du engagerad och tydllig och har förmåga att lyssna och stödja dina medarbetare. Du är mån om en god arbetsmiljö och värnar om lagandan och du vill tillsammans med medarbetarna utveckla deras kompetens. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Den medicintekniska avdelningen består av 15 medarbetare som tillsammans ansvarar för att patienterna kan behandlas med rätt utrustning vid rätt tillfälle på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Vi har idag ca 5 300 medicintekniska utrustningar registrerade i vårt inventariesystem. Den medicintekniska avdelningens medarbetare skall själva kunna besvara alla typer av medicintekniska frågeställningar eller på annat sätt ge ett tillfredställande svar.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2019:21

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Chefsskapet är tidsbegränsat och vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-19

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Annkristin Svensbergh

Sjukhuschef

0480-448210
Upplysning om tjänsten

Caisa Swedestam

Facklig företrädare Kommunal

0480-81000
Upplysning om tjänsten

Pernilla Petersson

Facklig företrädare Vårdförbundet

0480-448881
Upplysning om tjänsten

Anna Parke

Facklig företrädare Läkarföreningen

0480-81000
Upplysning om tjänsten

Carl Wyckman

Facklig företrädare Vision

0491-782416
Upplysning om tjänsten

Eva Göransson

Facklig företrädare SACO

0480-81000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet