Basenhetschef – Medicintekniska avdelningen

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder en chefsroll i en verksamhet under ständig utveckling. Som medicinteknisk chef tillgodoser du kraven på patientsäkerhet och god vård och ser till att samverkan och samordning mellan berörda organisationer/avdelningar fungerar på ett optimalt sätt. I rollen ingår att vara drivande i medicintekniska frågor, aktivt bevaka och följa utvecklingen samt kommunicera frågor inom området och stödja alla verksamheter på länssjukhuset.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att utveckla verksamheten efter patientens och medarbetarnas behov och krav och arbeta kostnadseffektivt. Vår ambition är att alla chefer har ett utvecklande ledarskap, vilket innebär att du ska vara ett föredöme som skapar delaktighet, inspirerar och motiverar din omgivning. Du har personalansvar för 14 medarbetare.

Chefskapet är tidsbegränsat och vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Vi söker

Vi söker dig som har medicinteknisk utbildning, minst högskoleingenjör med medicinteknisk inriktning. Det är meriterande om du är certifierad. Vi vill att du har flerårig yrkeserfarenhet inom ditt område och har du chefserfarenhet är det meriterande.

Som person är du engagerad och tydlig, har lätt för att samarbeta och skapa relationer. Du är mån om en god arbetsmiljö och värnar om lagandan och du vill tillsammans med medarbetarna utveckla deras kompetens. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Den medicintekniska avdelningen består av 15 medarbetare som tillsammans ansvarar för att patienterna kan behandlas med rätt utrustning vid rätt tillfälle på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Vi har idag ca 5 300 medicintekniska utrustningar registrerade i vårt inventariesystem. Medarbetarna på vår medicintekniska avdelningen arbetar självständigt och har hög kompetens.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/222

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid eller enligt överenskommelse

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-04-05

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Annkristin Svensbergh

0480-44 82 10
Upplysning om tjänsten

Marie Danielsson, SACO

0480-810 00 vxl
Upplysning om tjänsten

Carl Wykman Vision

0491-782 416
Upplysning om tjänsten

Caisa Swedstam, Kommunal

0480-810 00 vxl
Upplysning om tjänsten

Emma Fransson, Läkarföreningen

0480-810 00 vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 6 april 2020 Lämna synpunkter på innehållet