Behandlare AnorexiBulimiCenter

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta i ett team med bred professionell sammansättning. Du kommer att företrädesvis arbeta med familjer men även ha individuella samtalskontakter. Utredning och diagnostisering utifrån ätstörningsproblematiken ingår som en del av arbetsuppgifterna. I uppdraget ingår även att arbeta förebyggande tillsammans med andra samarbetspartners. Du förväntas ha en viss juridisk kompetens utifrån aktuell lagstiftning.

Förutom ett spännande arbete erbjuder vi ett gäng kompetenta, trevliga medarbetare och helt nya lokaler.

Vi är lokaliserade i det nya psykiatrihuset nära till vuxenpsykiatrisk öppen- samt slutenvård tillika barn- och ungdomspsykiatrisk öppen- och slutenvård. Detta erbjuder intressanta möjligheter till personcentrerat arbetssätt med samverkan över mottagningsgränser.

Vi söker

Vi söker dig som har socionomexamen. Utbildning inom ätstörningsområdet kommer erbjudas av arbetsgivaren. Tidigare erfarenheter av arbete inom psykiatrin är meriterande.  

Du bör vara nyfiken och ha en god initiativförmåga. Du bör vara lätt att samarbeta med samt ha förmågan att arbeta självständigt. Erfarenhet att ha jobbat inom psykiatrin är meriterande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

För att passa för den här tjänsten behöver du trivas med att arbeta i team. Du behöver ha en  god förmåga att samarbeta och en drivkraft att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra i gruppen. Vi vill gärna att du har en vilja att lära och utvecklas i arbetet.

Vår arbetsplats

AnorexiBulimiCenter (ABC) är en specialistenhet för utredning och behandling av ätstörningar. Vi har Region Kalmar län som upptagningsområde. ABC består av två mottagningar placerade i Kalmar och Västervik. Organisatoriskt tillhör vi BUP som är en del av psykiatriförvaltningen och har ett ålderövergripande uppdrag.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/831

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-09
Upplysning om tjänsten

Sofia Velinder, enhetschef

0480-83293

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 10 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet