Behandlare med psykoterapeututbildning steg 1/leg. psykoterapeut

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Inom Barn- och ungdomshälsan erbjuder vi behovsanpassade preventiva, tidiga individ- och familjeinriktade insatser vad gäller bedömning, stöd och behandling till målgruppen barn och unga 6 - 18 år och deras familjer.

Eftersom en av våra medarbetare ska vara föräldraledig erbjuder vi nu ett vikariat på 8 månader med möjlighet till eventuell förlängning. Du kommer vara placerad i vårt team i Kalmar tillsammans med 5 andra behandlare samt assistent och verksamhetschef. 

Vi söker

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha grundläggande utbildning i psykoterapeut steg 1 i kombination med annan vårdutbildning alternativt vara legitimerad psykoterapeut. Vi ser gärna att du sedan tidigare är van vid att arbeta med familjer och deras barn. Du kan arbeta självständigt utifrån egen planering samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Hög tillgänglighet är viktigt för oss så vi arbetar utan väntelista. Barn- och ungdomshälsan är en länsövergripande enhet, där södra teamet arbetar mot våra 7 södra kommuner, medan resterande delen av länet täcks av teamet i norr. 

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/763

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-01-20

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Magdalena Ståhle, Basenhetschef

0480-812 45
Upplysning om tjänsten

Lena Plejel Rydberg, Akademikerna SSR

0480-384 81
Upplysning om tjänsten

Anders Rönnberg, Psykologförbundet

0490-872 72

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 21 januari 2020 Lämna synpunkter på innehållet