Biomedicinsk analytiker, klinisk fysiologi

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi söker en ny medarbetare till oss på Fysiologiska kliniken. Som biomedicinsk analytiker ingår du i vårt team med 27 medarbetare. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor. Som en del i din personliga utveckling erbjuder vi dig utbildning och hospitering på andra enheter och tillsammans utvecklar vi våra metoder. Arbetsmiljö är en viktig fråga för oss, där personalen tillsammans med patienten står i centrum. Vi arbetar dagtid och är lediga alla helger och alla röda dagar.

Vi söker

Vi söker dig som är biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi. Som biomedicinsk analytiker hos oss arbetar du självständigt och varierat med många olika arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som engagemang, samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och servicemedvetenhet. Du ska vara kvalitetsmedveten och intresserad av att bidra i verksamhetens utveckling och förbättringsarbete. Arbetet kräver förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

Vi värnar om en hög professionalitet och ett mycket gott samarbetsklimat!

Om det låter intressant, vänligen kontakta nedanstående för ytterligare information.

Vår arbetsplats

Vi bedriver patientbunden diagnostik där vi bedömer funktionen inom olika organsystem. Vår verksamhet är uppdelad i tre sektioner; klinisk fysiologi, neurofysiologi och nuklearmedicin. Fysiologiska kliniken är en del i Diagnostiskt centrum som är en länsövergripande verksamhet. Diagnostiskt centrum fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden. Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi är en del av Diagnostiskt centrum, som består av 260 medarbetare som årligen utför fler än fem miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi arbetar inom enheterna Klinisk patologi, Klinisk mikrobiologi, Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Klinisk fysiologi och nuklearmedicin, Smittskydd och Vårdhygien samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ett vetenskapligt kompetenscentrum och aktiva inom flera forskningsområden. Vår länsövergripande verksamhet finns på sjukhusen i Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Diagnostiskt centrum är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/377

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-09-29

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Edyta Johansson, Basenhetschef

0480-843 04
Upplysning om tjänsten

Pia Olofsson, Vårdförbundet

0480-81670

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 30 september 2019 Lämna synpunkter på innehållet