Biomedicinsk analytiker Stora Trädgårdsgatans Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen söker Biomedicinsk analytiker Stora Trädgårdsgatans Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 3 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbete i en trevlig miljö tillsammans med engagerade kollegor. Patientnära analysverksamhet, provtagning, provhantering samt analysarbete
Som BMA även kvalitetsansvarig för analyser, kontroller, provtagning och rutiner.
Leda och planera arbetet, fördela och delegera arbetsuppgifter till övrig personal på laboratoriet.

Vi söker

Stora Trädgårsdsgatans Hälsocentral söker dig som är ansvarsfull och målinriktad BMA med viljan och förmågan att arbeta såväl självständigt som i team. Vi värdesätter en positiv inställning, engagemang och känsla för service.

Du är flexibel, prestigelös och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har mycket god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och ansvarstagande. Samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Stora Trädgårdsgatan hälsocentral är en attraktiv arbetsgivare med ett gott ryckte. Vi finns i Västervik och har 9 600 listade patienter på vår hälsocentral. Vi har ett öppet utvecklingsklimat och satsar på alla våra medarbetare oavsett yrkesroll och tidigare erfarenhet. Alla ges möjlighet till fortbildning och utbildning, och som ett resultat har vi en glad medarbetargrupp där alla får komma fram. Hos oss arbetar varje dag engagerade medarbetare för att främja hälsa hos våra patienter och invånare.

Läs mer om Region Kalmar län som arbetsgivare

Referensnummer:

PV:2019:3

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-03

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Örjan Johansson

Verksamhetschef

Ninni Landin

Avdelningschef

May-Britt Rakvåg

Facklig företrädare Vårdförbundet

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Kontorstid mån-fre kl. 08:00-17:00

Om du får problem med att bifoga filer och inte kan skicka in din ansökan, skicka ansökan till supportmailen. Ange tjänstens referensnummer och bifoga filerna.

Uppdaterad 4 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet