Biomedicinsk analytiker Vimmerby hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som biomedicinsk analytiker hos oss på hälsocentralen i Vimmerby får du arbeta i ett modernt utrustat primärvårds laboratorium. Vi använder oss av Cosmic journal system med digital svars- och remisshantering. Hos oss får du arbeta med provtagningar och rutinanalyser som exempelvis blodstatus med 3-parts diff och CRP.
- Vi erbjuder ett roligt och varierande jobb! Vår verksamhet har öppet fem dagar i veckan, öppen vård och sluten vårdspatienter samt akut patienter (internt) som kommer till oss vilket gör arbetet stimulerande och varierande. Du kommer att arbeta vardagar.
Arbetsmiljö är en viktig fråga för oss där personalen tillsammans med patienten står i centrum. Vi strävar efter att vara en hälsosam arbetsplats och ett steg i detta är att vi erbjuder dig ett ekonomiskt bidrag för fysiska aktiviteter.
Hos oss finns det goda möjligheter till utbildning och följa med i utvecklingen inom primärvårdens laboratoriemedicin bla med nya analyser och instrument som lanseras då vi har nära kontakt med Diagnostiskt centrum.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med erfarenhet inom primärvården eller klinisk kemiska rutinanalyser.
Du har lätt för att lära och att följa fattade beslut och policys. Vara noggrann då vi eftersträvar ett patientsäkert analysarbete inom laboratorieverksamheten. Kunna jobba med flera saker samtidigt då vi har patienter, kunder, och beställare i mycket nära samarbete.
Du som är intresserad av att handleda/instruera/utbilda övriga personalkategorier som är i kontakt med lab.
Det är viktigt att dina värderingar stämmer överens med vår värdegrund som vilar på Landstingets värdeord: öppet, kunnigt och engagerat.
Vi värdesätter att:
. du är positiv och engagerad
. du är stresstålig och lätt att samarbeta med
. du är kvalitetsmedveten och ansvarstagande
. lätt för att uttrycka sig i tal och skrift i svenska
. att kunna växla arbetstempo

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vimmerby hälsocentral är Kalmar läns största hälsocentral, det finns ca 15 600st listade patienter. Vi som jobbar här är ca 60st medarbetare med professionerna som sjuksköterska, psykologer, biomedicinsk analytiker, läkare, undersköterska, fotterapeut och medicinska sekreterare.
Vi har öppet alla dagar i veckan då vi även har en jourcentral under helgerna som bemannas med läkare från tre olika hälsocentraler inom vårt närliggande område. Undersköterskor och sjuksköterskor bemannar från vår enhet. Vi är en av länets utbildnings hälsocentraler, vilket gör att vi tar emot läkare som jobbar med att få sin svenska legitimation.
Välkommen med din ansökan!
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Kalmar län. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PV:2018:139

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Vikariat

Anställningstid:

Vikariat 2019-02-01 till 2019-07-31

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Pernilla Strömberg

Avdelningschef

0492-17867
Upplysning om tjänsten

Maud Abenius

Facklig företrädare Vårdförbundet

0492-17600
Upplysning om tjänsten

Anna-Lena Arvidsson

Facklig företrädare Vårdförbundet

0492-17600

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet