Biomedicinsk analytiker

Diagnostiskt centrum

Vi erbjuder

Välkommen att arbeta som biomedicinsk analytiker på Sveriges bästa mindre sjukhus. Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete där du får fördjupad kunskap genom kompetensutveckling och karriärmöjligheter genom ökat ansvar. Hos oss cirkulerar du mellan samtliga arbetsstationer, från provtagning till laboratorieverksamhet på klinisk kemi, samt på transfusionsmedicin och tappning. Detta ger dig en bred gedigen kompetens inom laboratoriemedicin och stimulerande möten med kollegor, patienter och blodgivare. Vi har dygnet runt verksamhet där arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, natt och helg.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Du är en flexibel, positiv och noggrann person som gärna tar dig an utmaningar. Du är engagerad, tar initiativ och bidrar till att utveckla verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom området. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vid den småländska kusten mitt i Kalmar län ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgård samt ett rikt kultur- och friluftsliv. Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakt mellan enheterna.

Avdelningen för klinisk kemi och transfusionsmedicin i Oskarshamn är ett av tre ackrediterade laboratorier inom basenheten Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Kalmar län. Vi har ett nära samarbete med våra kollegor i Kalmar och Västervik. Hos oss får du utvecklas och arbeta med kompetenta och engagerade medarbetare och ta ansvar för att nå goda resultat. Vi arbetar med moderna metoder och ett ständigt förbättringsarbete. Arbetsglädje och gemenskap är viktiga för oss.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Oskarshamns kommun

Vi är en del av Diagnostiskt centrum, som består av 260 medarbetare som årligen utför fler än fem miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi arbetar inom enheterna Klinisk patologi, Klinisk mikrobiologi, Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Klinisk fysiologi och nuklearmedicin, Smittskydd och Vårdhygien samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ett vetenskapligt kompetenscentrum och aktiva inom flera forskningsområden. Vår länsövergripande verksamhet finns på sjukhusen i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Diagnostiskt centrum är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/656

Placering/enhet:

Diagnostiskt centrum

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-02-29

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Annika Edvinsson, avdelningschef

0491-78 23 30
Upplysning om tjänsten

Jelena Kulander, Vårdförbundet

0491-78 23 31

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30