Bröstradiolog, Radiologiska kliniken

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder arbete på en radiologisk klinik som kan erbjuda det mesta utifrån dina önskemål. Vill du arbeta uteslutande med bröstradiologi är detta möjligt. Vill du varva med allmänradiologi, kanske upprätthålla jourkompetens går även det att lösa. Du kommer uppmuntras att delta i förbättringsarbete där regionens strategi 'Varje dag lite bättre, kraften hos många' har varit betydelsefull för den gynnsamma utveckling som kliniken har haft senaste åren. Vi är måna om att din arbetsmiljö är den bästa möjliga och är bland annat öppna för distansarbete del av arbetstiden. Tjänsten är på Heltid eller deltid efter överenskommelse. Vi kommer att hantera ansökningar löpande och ser därför gärna att du ansöker eller kontaktar oss innan sista ansökningsdag.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialist i bild- och funktionsmedicin eller radiologi med särskilt intresse för Mammografi. Du behärskar både screening och klinisk verksamhet inom bröstradiologi och kan arbeta självständigt. Du har lätt för att samarbeta och bidrar med din kompetens och arbetsglädje i teamet. Du är positiv till förändring och vill vara med och utveckla kliniken. Du har ett genuint intresse för medmänniskor med patienten i fokus.

Vår arbetsplats

Region Kalmar län har anledning att vara stolt över sina resultat. Vi ligger regelbundet högt i förtroendemätningar och i Dagens Medicins rankingar återfinns regionens tre sjukhus regelbundet bland landets bästa sjukhus i sina kategorier. Regionen är välskött och ledningen har god dialog med politiken. Vi är en del av sydöstra sjukvårdsregionen och arbetar aktivt med att fördjupa samarbete med såväl Region Östergötlands som Region Jönköpings läns bröstradiologi. Detta ser vi som en styrka.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet. Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/149

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-06-30

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Björn Forsberg, Verksamhetschef

0480-813 38
Upplysning om tjänsten

Johan Krantz

0480-811 18
Upplysning om tjänsten

Mårten Forssén, Läkarföreningen

0480-448 078

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 juli 2019 Lämna synpunkter på innehållet