Central koordinator för vårdsamordnare till Primärvårdsförvaltningen

Primärvårdsförvaltningen

Som koordinator är du länken mellan primärvård, sjukhus och kommunerna i respektive länsdel. Du samordnar, stödjer och informerar hälsocentralernas vårdsamordnare och är primärvårdens länk till den specialiserade vården och kommunerna.

Syftet är en bättre samordnad, individanpassad vård samt ökad trygghet för patienter och anhöriga. Du är med och leder utveckling av vården till de mest sjuka.

Du deltar i Informationsöverföringsgruppen vars uppdrag är att säkerställa och utveckla informationsöverföringen mellan Region Kalmar län och respektive kommun med patientens bästa i fokus. Via olika arbetsgrupper är du central i dialogen till invånarna i länet.

Vi erbjuder

I dina arbetsuppgifter ingår att ha tätt samarbete med Regionstab Samordning och Hälso- och sjukvårds beställarfunktion. Du kommer att vara kontakten gentemot slutenvården och kommunerna vid övergripande frågor samt uppföljningar och samverkan vid utskrivning från sluten hälso-och sjukvård.

Du kommer att samordna och sprida information till länets vårdsamordnare samt hålla i nätverksträffar för vårdsamordnarna inom Hälsoval i Kalmar län. 

Du kommer att medverka i förbättringsarbete kring vården av de mest sjuka i samverkan med primärvården, slutenvården och kommunerna i regionen. I din roll ingår också att vara ett stöd till primärvårdens chefer gällande vårdsamordning.

Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi söker

Vi söker dig som är sjuksköterska eller har annan akademisk utbildning som vi bedömer relevant. För att passa i den här rollen bör du ha god kunskap om sjukvårdens system och förutsättningar. Du ska ha lätt för att bygga nätverk och skapa förtroende. Du behöver vara strukturerad då arbetet innebär många olika arbetsuppgifter och kontakter. I arbetet ingår att kontinuerligt hålla i möten och redovisning vilket innebär att du ska vara trygg i att tala inför grupp.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningens stab jobbar vi inom områdena HR, ekonomi, verksamhetsutveckling, samordning, kommunikation, patientsäkerhet och ledning. Vi arbetar tillsammans med övergripande planering, strategi och utveckling. Du kommer till en arbetsplats med ett öppet arbetsklimat med fokus på bra bemötande.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/570

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-12
Upplysning om tjänsten

Patrik Glasberg, bitr förvaltningschef

0480-410394
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind, Vårdförbundet

0492-17855

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 13 augusti 2022 Lämna synpunkter på innehållet