Chefssekreterare

Region Kalmar

Vi erbjuder

Som chefssekreterare har du en central, ansvarsfull och varierad roll i kärnan av verksamheten. I dina arbetsuppgifter ingår att vara ett administrativt stöd till centrumchefen, basenhetscheferna samt för de medarbetare som är direkt underställda centrumchefen.

Du kommer att ansvara för en mängd kvalificerade administrativa uppgifter, vara delaktig i både långsiktig som kortsiktig verksamhetsplanering tillsammans med chefen för Diagnostiskt centrum och ledningsgruppen, förbereda och planera kallelser till facklig samverkan, protokoll, diarieföring mm. Du fungerar som "spindeln i nätet" som behöver kunna lite om mycket. Yrket är varierande med arbetsuppgifter inom många olika och spännande områden.

Vi söker

Då du i din roll kommer att vara samordnande och ge service både internt och externt är det av stor vikt att du är strukturerad, har ett gott bemötande och ser samarbete som en självklarhet. Andra viktiga egenskaper är att du är serviceinriktad, noggrann, prestigelös och kan se saker ur ett helhetsperspektiv. För att lyckas i rollen behöver du kunna arbeta självständigt, vara flexibel och prioritera efter verksamhetens behov.

Då arbetet innebär att du dagligen kommunicerar, både verbalt och skriftligt inom och utanför organisationen, är det viktigt att du behärskar det svenska språket och kan kommunicera på ett enhetligt, tydligt och enkelt sätt.

Du som söker har för tjänsten relevant utbildning på lägst gymnasienivå och gärna kvalificerad yrkesutbildning inom hälso- och sjukvårdsadministration, kommunikation eller liknande. Du har en bred och grundläggande administrativ kompetens samt god datorvana. Dina kunskaper inom Officepaketet är goda och du kan enkelt sätta dig in i andra IT-program så som personalhanterings- och fakturahanteringssystem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vår arbetsplats

Diagnostiskt centrum  är en serviceinriktad verksamhet och är en central del i sjukvården. Vi som arbetar inom ledning och administration är engagerade och måna om verksamheten och medarbetarna. Vi arbetar ständigt med vår arbetsmiljö med positiv värdegrund med respektfullt bemötande inom hela Diagnostiskt centrum.

Vi är en del av Diagnostiskt centrum, som består av 260 medarbetare som årligen utför fler än fem miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi arbetar inom enheterna Klinisk patologi, Klinisk mikrobiologi, Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Klinisk fysiologi och nuklearmedicin, Smittskydd och Vårdhygien samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ett vetenskapligt kompetenscentrum och aktiva inom flera forskningsområden. Vår länsövergripande verksamhet finns på sjukhusen i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Diagnostiskt centrum är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/42

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-02-16

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Fredrik Enlund, Centrumchef

0480-899 90
Upplysning om tjänsten

Carl Wyckman, Vision

0491-782416

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30