Dietist

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi växer och söker nu en dietist till Dietistmottagningen på Länssjukhuset i Kalmar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en stimulerande och omväxlande miljö.

I yrkesrollen som dietist utför du nutritionsutredningar, behandlingar och uppföljningar. Du arbetar både självständigt och i team tillsammans med andra yrkeskategorier. Arbets- och diagnosområden fördelas inom dietistgruppen utifrån kompetens, behov och intresseområden.  

På Dietistmottagningen arbetar 12 dietister, en avdelningschef/dietist och en administrativ assistent i gemensamma nyrenoverade lokaler. Vi har nära samarbete med varandra och en god stämning i arbetsgruppen.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad dietist och har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Som person är du positivt inställd, sätter patienten i fokus och vill fortsätta utvecklas i din profession som dietist. Du ser fördelar med att arbeta brett och tycker om variation i ditt arbete. Du har god förmåga att ta egna beslut och prioritera bland arbetsuppgifter, och är serviceinriktad i kontakter med patienter och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ange gärna vilka diagnosområden du är mest intresserad av i din ansökan.

Vi anpassar introduktionen efter dina förutsättningar.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Organisationsmässigt hör vi till Länssjukhuset i Kalmar. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Dietistmottagningen är lokaliserad på länssjukhuset i Kalmar och arbetar med insatser mot både öppen- och slutenvård. Hos oss är patienten i fokus och vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Arbetet hos oss är meningsfullt och utvecklande - varje dag!

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/769

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-02
Upplysning om tjänsten

Marie Danielsson, Avdelningschef

0480-81548
Upplysning om tjänsten

Teresa Olsson, Dietist

teresa.olsson@regionkalmar.se
Upplysning om tjänsten

Alexander Almquist, Dietist

alexander.almquist@regionkalmar.se

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30