Dietist

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett meningsfullt arbete i en stimulerande och omväxlande miljö. Du kommer främst att möta patienter i öppenvården, inom områdena cancer och undernäring men möjlighet finns också att arbeta mot sjukhusets avdelningar.

I din roll som dietist utför du nutritionsutredningar, behandlingar och uppföljningar. Du arbetar både självständigt och i team tillsammans med andra yrkeskategorier. Arbets- och diagnosområden fördelas inom dietistgruppen utifrån kompetens, behov och intresseområden.  

Tjänsten är ett vikariat under perioden 2023-03-01 till 2024-02-28 med möjlighet till förlängning.

Vi söker

Dig som är legitimerad dietist. Som person är du positivt inställd, sätter patienten i fokus och vill fortsätta utvecklas i din profession som dietist. Du ser fördelar med att arbeta brett och tycker om variation i ditt arbete. Du har god förmåga att ta egna beslut, prioritera dina arbetsuppgifter och är serviceinriktad i kontakten med patienter och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ange gärna vilka diagnos- och arbetsområden du är mest intresserad av i din ansökan.

Vi anpassar introduktionen efter dina förutsättningar.

Vår arbetsplats

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

På Dietistmottagningen arbetar tretton dietister, en administrativ assistent och en avdelningschef/dietist. Vi arbetar med insatser till barn och vuxna inom öppen-, sluten- och specialistsjukvården.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1228

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-01-31
Upplysning om tjänsten

Marie Danielsson, Avdelningschef

0480-81548

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30