Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Distriktsläkare Gamleby Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vill du göra skillnad? Är du lokalt engagerad? Vill du ha en nära kontakt med kollegor och patienter? Vill du utveckla dig själv som person och i din yrkesroll? 

Gamleby Hälsocentral söker en specialist i allmänmedicin och erbjuder en tillsvidareanställning. Hos oss får du möjlighet till att båda utvecklas i rollen som läkare och bidra till utvecklingen av hälsocentralen. Fortbildning, handledningsuppdrag, forskningsrelaterade uppgifter eller fördjupning inom ett visst intresseområde är alla möjliga vägar för att utvecklas. Du har även möjlighet att jobba med både Barnhälsovården och Hemsjukvården.

Vi söker

Vi söker dig som vill bidra med ditt engagemang, kunskap och kompetens. Du ska ha lätt för att skapa kontakt och att sätta dig in i nya situationer. Ordningssinne och ett systematiskt arbetssätt kombinerat med ett pragmatisk förhållningssätt är ett måste. Kommunikativ en självklarhet. 

Du är specialist inom allmänmedicin eller specialist inom annat område men med ett intresse för primärvård. God datorvana och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav. Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård. I tjänsten förekommer primärvårdsjour, vilket innebär visst arbete förlagt till kvällar, nätter och helger.

Vår arbetsplats

Gamleby hälsocentral är en liten arbetsplats med snabb kommunikation, korta beslutsvägar och stort lokalt engagemang. Målsättningen är att vara en attraktiv arbetsplats och en hälsocentral som erbjuder invånarna effektiv och patientsäker vård med hög kvalité. Vi är ett tjugotal medarbetare som tillsammans skapar detta genom samarbete, kommunikation och att våga ta ansvar. Vi har i dagsläget ca 5500 listade patienter som vi erbjuder diagnostik, utredning och behandling i ett helhetsperspektiv till. I slutet av 2023 får vi tillgång till helt nya lokaler i den nya hälsocentral som just nu byggs.

Välkommen med din ansökan!

Rekrytering sker löpande.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/94

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-31
Upplysning om tjänsten

Maria Nilsson, Verksamhetschef

0493-13031
Upplysning om tjänsten

Erik Stomrud, Läkarföreningen

0708888955

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30