Distriktsläkare/ ST-läkare Vimmerby Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande, intensivt, varierande och ansvarsfullt arbete som distriktsläkare och ST-läkare. Vi är en välbemannad och mångkulturell arbetsplats med gott samarbete i hela arbetsgruppen.

I en kreativ arbetsmiljö, tillsammans med engagerade och erfarna kollegor är utbildnings- och utvecklingsmöjligheterna goda. Handledning är en naturlig del i arbetet då vi har flera utbildningsläkare hos oss.

Våra patienter är i livets alla åldrar där du i sann allmänmedicinsk anda får arbeta med barnhälsovård, hemsjukvård och allt däremellan, som läkare hos oss har du en begränsad patientlista.

Det finns möjlighet att arbeta heltid eller deltid utifrån vad som passar dig, arbetstiden är förlagd måndag till fredag, beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten

Vi söker

Dig som är specialist i allmänmedicin eller intresserad av en ST i allmänmedicin.

Vi tycker det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt och gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vilket innebär att du har lätt för att samarbeta, är ansvarstagande och kan arbeta strukturerat och kvalitetsmedvetet. Dina patienter ska känna sig väl omhändertagna när de träffar dig.

Vår arbetsplats

Vimmerby hälsocentral är den största hälsocentralen i vår region, med cirka 15 500 listade patienter, vilket ger en stor variation i patientunderlaget.  Vi är cirka 70 medarbetare som tillsammans arbetar för att ge en trygg och säker vård med hög kvalitet. Hos oss finns flera sjuksköterskeledda mottagningar, ett välutrustat labb som ger goda möjligheter till flera olika typer av analyser och tillgång till primärvårds psykologer och kuratorer. I nära anslutning till hälsocentralen finns en röntgenavdelning samt distriktsrehabilitering, öppen psykiatrisk mottagning och ögonmottagning.

Vi arbetar efter vår värdegrund öppet, kunnigt och engagerat.

Vimmerby är en genuin småstad, kommunen har cirka 15 600 invånare. Bygden präglas av Astrid Lindgrens författarskap.

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/634

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-13
Upplysning om tjänsten

Camilla Ljungdahl, verksamhetschef

0492-175 30
Upplysning om tjänsten

Frida Hultgren, avdelningschef

0492-178 67
Upplysning om tjänsten

Ellinor Schüllerqvist, Läkarförbundet

0490-87391

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 26 september 2021 Lämna synpunkter på innehållet