Distriktssköterska med demensansvar på Kvarnholmens hälsocentral

Region Kalmar

Vi erbjuder

Som distriktssköterska hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete där du lär dig något nytt varje dag! Hos oss är samarbetet väldigt viktigt. Vi har en god samanhållning och hjälper varandra att tillsammans nå verksamhetens uppsatta mål. Vi har korta beslutsvägar och arbetar ständigt att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här. Arbetsmiljön är i fokus för våra patienters bästa.

I arbetsuppgifterna ingår arbete med sjukvårdsrådgivning i telefon (TeleQ), distriktssköterskemottagning samt arbetsuppgifter inom traditionellt mottagningsarbete där vi arbetar med triagering/egen bedömning. Du kommer också arbeta med digital triagering i vår nya tjänst Vård online.

Du kommer ha uppdraget som demensansvarig sjuksköterska del av din tid. Du genomför demensutredningar tillsammans med läkare, följer upp utredningar och behandlingar samt har hälsosamtal. Du samverkar mycket med biståndshandläggare, hemtjänst, rehab och kommunsjuksköterskor. Som demensansvarig har du även en hel del kontakt med anhöriga och håller i anhörigträffar.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som distriktssköterska. Erfarenhet av arbete inom primärvård samt sjukvårdsrådgivning är meriterande liksom arbete som demenssköterska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du delar vår vision och värdegrund.

Som person är du engagerad, öppen, kunnig, noggrann, lojal, ansvarstagande och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är trygg och stabil som person och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter i arbetet. Arbetet kräver även att du är serviceinriktad och att du kan arbeta bra med andra människor.

Körkort är ett krav.

Vår arbetsplats

Kvarnholmens hälsocentral är en medelstor hälsocentral, med ca 7700 listade patienter, som ligger i centrala Kalmar. Hälsocentralen är en del av Region Kalmar och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang och hög kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till våra patienter. På Kvarnholmens hälsocentral arbetar olika yrkeskategorier nära varandra och samarbetet mellan dessa är en självklar del i vårt patientarbete.  Vi tror att ett långsiktigt, positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande skapar en trivsam miljö där såväl patienter som personal vill stanna. Detta arbete ger oss en god tillgänglighet och nöjda patienter. Tillsammans och med lika värde skapar vi en god spiral på ett öppet, kunnigt och engagerat sätt.

Intervjuer sker löpande. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/452

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-01-19

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ann-Louise Elling, Verksamhetschef

0480-813 97
Upplysning om tjänsten

Barbro Nilsson, Vårdförbundet

0480-81961

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 januari 2020 Lämna synpunkter på innehållet