Distriktssköterska/Barnsjuksköterska BHV Norrliden

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Dig ett arbete där du tillsammans med tre kollegor inom BHV är en del av familjecentralen i Norrliden. Att jobba på familjecentral innebär ett arbetssätt där man tillvaratar möjligheten till samverkan med andra verksamheter, med barnens och deras familjers bästa, i centrum.

Vi söker

Dig som är distriktssköterska eller barnsjuksköterska med intresse för barnhälsovård. Du har förmåga till lyhördhet och inlevelse och har ett intresse för barn och familj. Du har ett socialmedicinskt synsätt och kan se familjen i en helhet, med fokus på barnets bästa. Arbetet innebär att du arbetar självständigt med egen mottagning och hembesök. Du är en viktig del av teamet "BHV Norrliden", som tillsammans finns för Norrlidens barnfamiljer.
Du är en flexibel, prestigelös och hjälpsam kollega/medarbetare. Du har mycket god förmåga att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämmning inom barnhälsovården.

B-körkort är ett krav.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har

. Specialistutbildning leg sjuksköterska öppen hälso- och sjukvård 75 p eller hälso- och sjukvård för barn och ungdom 60 p.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Barnhälsovårdsarbetet utgår från ett folkhälsoperspektiv där BHV sjuksköterskan arbetar utifrån ett hälsopedagogiskt synsätt där man aktivt stödjer föräldrarna samt stärker deras tilltro till sin egen kompetens och problemlösningsförmåga. I arbetet följer vi det nationella Barnhälsovårdsprogrammet.
Målsättning är att främja barns hälsa, trygghet och utveckling.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PV:2018:143

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-27

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Jennie Gladh

1:a linjens chef

0480-410395
Upplysning om tjänsten

Caroline Hagström

Facklig företrädare Vårdförbundet

0480-81921

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 januari 2019 Lämna synpunkter på innehållet