Distriktssköterska/Sjuksköterska Blå kustens hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som distriktssköterska/sjuksköterska på vår hälsocentral kommer du att arbeta med sjukvårdsrådgivning per telefon/video och även triagering på mottagningen. Det innebär att du kommer att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Du kommer eventuellt att delta i arbetet på vårt laboratorium och assistera läkarna. Alla våra sjuksköterskor har eget ansvarsområde, vilket vi strävar efter att alla ska ha. Vilket område som kan bli aktuellt beror på var det finns behov, ditt eget intresse och kunskap inom något särskilt område. Tjänsten är ett vikariat med eventuellt möjlighet till tillsvidareanställning.

Vi söker

Vi söker dig som är positiv, flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett genuint intresse för att arbeta med människor. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning som distriktssköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cosmic och arbete inom primärvård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Blå Kusten hälsocentral är en av fyra hälsocentraler i Oskarshamn och är för närvarande placerad på Oskarshamns sjukhus. Hälsocentralen har cirka 8000 listade patienter. Du kommer att bli kollega med flera distriktssköterskor och sjuksköterskor. I verksamheten finns även distriktsläkare, samt ST- och AT-läkare, primärvårdspsykolog och kurator, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har ambitionen att sätta livsstilsfrågorna i centrum och vi driver ett aktivt arbete med inriktning på förebyggande hälsoarbete. Tillsammans är vi ett mycket bra och trivsamt team.

Välkommen med din ansökan! Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/111

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-03-01

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Madeleine Carlsson tf Verksamhetschef

0491-782046
Upplysning om tjänsten

Gitte Berglund Persson Vårdförbundet

0491-782056
Upplysning om tjänsten

Helena Sandahl Vårdförbundet

0491-782049

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 februari 2020 Lämna synpunkter på innehållet