Distriktssköterska/sjuksköterska Gamleby hälsocentral

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett givande och spännande arbete som sjuksköterska/distriktssköterska. Det finns möjlighet att ansvara för egen mottagning utefter verksamhetens behov. Du kommer också få göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans via telefonrådgivning. Arbete på primärvårdsjouren kan förekomma.

I kombination med det självständiga arbetet kommer du ha ett tätt samarbete med dina övriga kollegor på hälsocentralen.

Vi söker

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med distriktssköterskeutbildning, samt erfarenhet av primärvård och sjukvårdsrådgivning. Vi ser gärna att du har intresse av diabetes och hälsa. Vi värdesätter kompetensutveckling och ser gärna att du vill delta i utvecklingen av vår verksamhet.

Du är tydlig och har god kommunikationsförmåga. Du trivs både med att arbeta självständigt och att samarbeta med dina kollegor. I rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är en liten arbetsplats med korta beslutsvägar. Vi har bra sammanhållning och vi trivs tillsammans. Vi har arbetsmiljön i fokus både för våra medarbetare och våra patienter. Trivs medarbetare så trivs även patienter.

Att arbeta på en liten mottagning innebär att vi jobbar nära varandra, vi hjälper varandra och vi delar positiva och negativa erfarenheter med varandra.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/525

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-11-24

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anette Karlsson

0493-130 31
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind, Vårdförbundet

0492-178 55

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 25 november 2019 Lämna synpunkter på innehållet