Distriktssköterska/Sjuksköterska Ljungbyholms hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbete i en trevlig miljö tillsammans med engagerade kollegor och med god sammanhållning. Som distrikts-, sjuksköterska arbetar du med rådgivning och bedömning per telefon, mottagningsverksamhet samt att ev arbeta som rehabkoordinator.

Vi söker

Ljungbyholm hälsocentral söker dig som är ansvarsfull och målinriktad distrikts-, sjuksköterska med viljan och förmågan att arbeta såväl självständigt som i team. Vi värdesätter en positiv inställning, engagemang och känsla för service.

Du är flexibel, prestigelös och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har mycket god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och ansvarstagande. Samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet. Erfarenhet av tidigare arbete inom primärvården och utbildning till rehabkoordinator är meriterande.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

I vårt upptagningsområde finns ca 6600 patienter som kan träffa specialister i allmänmedicin, ST-läkare, psykolog, sjuksköterskor, undersköterskor samt medicinska sekreterare.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PV:2018:146

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-27

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Tina Davidsson

Verksamhetschef

0480-81946
Upplysning om tjänsten

Anette Thorén

Facklig företrädare Vårdförbundet

0480-83196

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 januari 2019 Lämna synpunkter på innehållet